Mainos

Hautaamista odottanut lemmikkimarsu varastettiin kotipihalta – omistaja toivoo saavansa "Kirpun" vielä takaisin

Helsinkiläisen Riikka Perolan perhe koki loppuviikolla ikävän yllätyksen, kun pihalla hautaamista odottanut lemmikkimarsuvainaja Kirppu oli kadonnut.

Edesmennyt Kirppu oli joutunut pitkäkyntisten käsiin ilmeisesti epähuomiossa. Kirpun emäntä Riikka Perola ihmetteli tapahtunutta Facebook-sivuillaan.

– Joku fiksu on käynyt viemässä meidän pihaltamme salikassin. Sellaisen mustan, jossa on turkooseja kukkia. Ei muuten, mutta siellä oli meidän Kirppu-marsu odottamassa hautaamista. Jos vaikka tekijä nyt sattuu näkemään tämän, mielellään ottaisin sen marsun takaisin ja hautaisin. Ellei tekijä satu olemaan eläin, joka pääsee meidän aidan yli, koska se kassi ei mene aidan väleistä eikä alta, Perola viestitti.

Helsingin Vuosaaressa asuva Perola kertoo, että Kirppu oli kadonnut heidän kerrostaloasuntonsa pieneltä pihalta todennäköisesti toukokuun aikana yön hämärinä tunteina. Perolat huomasivat katoamisen perjantaina siivotessaan pihaa.

– Meidän kuusivuotias marsuvanhuksemme kuoli tammikuussa. Olimme ajatelleet, että se saa odotella pihalla hautaamista sinne saakka, että maa sulaa ja jäät lähtevät. Olisimme haudanneet Kirpun mökille Sipooseen. Siivotessamme pihaa huomasimme kuitenkin, että kassia, jossa Kirppu oli, ei näy enää missään, Perola kertoo.

Perola uskoo, että yllätys on ollut vorollekin karu hänen avattuaan kassin.

–Surullistahan tuo on, mutta olisin sen pitkäkyntisen ilmeen halunnut nähdä kassia avatessa. Luulikohan se oikeasti, että meillä säilytetään arvotavaraa pihalla? Meillä on sähkögrillikin tuossa, olisi sen vaikka vienyt, Perola toteaa Facebookissa.

Pitkäkyntisten matkaan joutui myös ulkovessan alusastia

Kirpun katoaminen on tyrmistyttänyt myös Perolan Facebook-ystäväpiiriä. Kirpun katoaminen kirvoitti monet keromaan heitä itseään kohdanneista oudoista varkaustapauksista.

Yksi ystävistä kertoi hänen autostaan vohkituista viidestä koiranruokasäkistä.

Lappeenrannassa varkaan matkaan oli lähtenyt jopa ulkovessan alusastia – epähuomiossa tosin sekin. Lappeenrantalainen mökkiläinen oli tyhjentänyt huussin alusen jätesäkkiin ja pakannut säkin pahviseen televisiolaatikkoon. Viedessään laatikkoa kaatopaikalle hän oli poikennut torille ja pysäköinyt auton edemmäs parkkipaikalle. Yllätys oli ollut suuri, kun Salora-laatikko olikin kadonnut.

– Varas luuli saaneensa television. Tässä sanonta ”ahneella on p******nen loppu”, pitää hyvin paikkansa, Perolan ystävä kirjoittaa.

Yhden Facebook-ystävän isä oli tehnyt ulkomailla ollessaan jopa jekun paikallisille laukkuvarkaille. Hän oli pannut vanhaan matkalaukkuun kiviä ja "unohtanut" sen istahtaessaan taksiin matkalla lentokentälle. Harmi kyllä, varkaiden ilmeet jäivät tälläkin kertaa näkemättä.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.