Hauskanpito ja painonpudotus onnistuvat samaan aikaan – lue helppo ohje!

Kahdella tärkeällä ohjeella voit mainiosti pitää yhden hauskanpitopäivän viikossa.

Jos olet joskus yrittänyt painonpudotusta, tiedät hyvin, ettet voi syödä läheskään kaikkea haluamaasi dieetin aikana. Kaikkien herkkujen karsiminen ruokavaliosta pois ei myöskään toimi pitkällä tähtäimellä, koska ennemmin tai myöhemmin sorrut herkutteluun.

Sinun ei tarvitse kieltäytyä terassipäivästä tai ravintolaillasta ystäviesi kanssa painonpudotuksen takia. Pahin virhe on kuitenkin hanskojen heittäminen naulaan. Yhdistä hauskanpito ja painonpudotus kahdella helpolla ohjeella!

1. Suunnittele etukäteen, miten toimit ennen irrottelua

Jos olet menossa ystäviesi kanssa ulos lauantai-iltana, aloita lauantaipäivä reippaalla liikunnalla ja kevyellä syömisellä. Syö terveellisiä, puhtaita välipaloja ja kevyt lounas. Urheilun jälkeen olosi on reipas ja raikas, ja voit laittautua hyvällä omatunnolla iltaa varten.

Jos juot ystäviesi kanssa pari lasia viiniä, sinun tekee luultavasti mieli yöpalaa juhlinnan jälkeen. Pakkaa iltapala valmiiksi jääkaappiin. Jääkaapissa odottavat valmiit, terveelliset eväät ennaltaehkäisevät houkutusta sortua yölliseen pikaruokasyöpöttelyyn. 

2. Suunnittele myös seuraavan päivän ohjelma valmiiksi

Vältät koko viikonlopun kestävän lorvailuputken, kun päätät etukäteen, mitä aiot tehdä seuraavana päivänä.

Varaa jääkaappiisi terveellistä syötävää aamupäiväksi. Sovi itsesi kanssa iltapäiväisestä kävelylenkistä, niin päivä ei kulu sohvalla loikoillessa. Heti aamusta ei kannata lähteä huhkimaan, jos edellinen ilta on mennyt herkutellessa ja drinkkejä nauttiessa.

Kevyt kävely ja terveellinen syöminen rokulipäivän jälkeisenä päivänä estävät myös moraalisen krapulan. Pieni irrottelu on ihan sallittavaa, jos pidät näistä ohjeista tiukasti kiinni!

Lähde: Fitsugar

Lue myös:

    Uusimmat