Haukiseljanka

  • 1 ½ kg:n hauki
  • 1 iso sipuli
  • 1-2 paprikaa
  • 4-5 tomaattia
  • 2 suolakurkkua
  • tilliä
  • 2-3 rkl tomaattipyrettä
  • suolaa, valkopippuria

Perkaa kala ja fileoi se. Keitä päästä, ruodoista ja nahasta hyvä liemi. Siivilöi se. Paloittele sipuli, paprika, tomaatti ja suolakurkut ja kuullota ne pehmeiksi voin kera kattilassa. Lisää pyre.

Anna hautua hetken aikaa. Lisää kalapalat ja anna hautua puolisen tuntia miedolla lämmöllä. Mausta ja lisää sekaan runsaasti hienonnettua tilliä. Tarjoa kiehuvan kuumana rievän tai patongin kera.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja