Mainos

Haukiseljanka

  • 1 ½ kg:n hauki
  • 1 iso sipuli
  • 1-2 paprikaa
  • 4-5 tomaattia
  • 2 suolakurkkua
  • tilliä
  • 2-3 rkl tomaattipyrettä
  • suolaa, valkopippuria

Perkaa kala ja fileoi se. Keitä päästä, ruodoista ja nahasta hyvä liemi. Siivilöi se. Paloittele sipuli, paprika, tomaatti ja suolakurkut ja kuullota ne pehmeiksi voin kera kattilassa. Lisää pyre.

Anna hautua hetken aikaa. Lisää kalapalat ja anna hautua puolisen tuntia miedolla lämmöllä. Mausta ja lisää sekaan runsaasti hienonnettua tilliä. Tarjoa kiehuvan kuumana rievän tai patongin kera.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.