Mainos

Haukea 29.6.2001

Vieraana Matti Kinnunen, hän näyttää ja kertoo kaikki hauen käsittelyn salat. Lisäksi hän valmistaa hyvän aterian viikonlopun ruokavihjeeksi. Tarvittavat raaka-aineet löytyvät varmasti jokaisesta lähikaupasta.

1-1,5 kg hauki
Hyvä fileerausveitsi ja piikki

suolaa
sitruunapippuria
roseepippuria
voita
sitruunaviipaleita
tilliä
uusia perunoita
pari tomaattilohkoa
muutama salaatinlehti

Tässä raaka-aineet Matti Kinnusen perjantain ruokavihjeelle. Perjantai aamulla Huomenta Suomen kesäkeittiössä selviää millainen ateria niistä syntyy.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.