Hätäleikkauksesta toipunut Jonne Aaron palasi julkisuuteen

Negative-yhtyeen keulakuva kävi pokkaamassa keskiviikkona Santa Claus Season's Greetings 2012 -laulukilpailun palkinnon.

Jonne Aaron on toipunut marraskuun lopussa tehdystä hätäleikkauksesta jo niin hyvin, että on päässyt palaamaan julkisuuteen. Jonnen umpilisäke tulehtui niin pahasti, että mies kiidätettiin 25. marraskuuta hätäleikkaukseen Tampereelle.

Toipuminen ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan ja Jonnen tulehdusarvot nousivat leikkauksen jälkeen korkealle. Kotihoitoon siirtyminenkään ei mennyt aivan nappiin, sillä Jonnen leikkausarpi ei ottanut arpeutuakseen. Parin viikon kotihoidon jälkeen Jonne on kuitenkin päässyt jalkeille ja palannut julkisuuteen.

Jonnen luotsaama Negative voitti kiinalaiselle ja eurooppalaiselle yleisölle suunnatun laulukilpailun, jonka järjestivät Radio86, Joulupukkisäätiö, China Internet Information Center ja China Radio International. Manselaisrokkareiden kilpailukappaleena oli Believe.

Muhkeat kalapuikot sairausloman aikana kasvattanut Jonne oli tyytyväinen voitosta.

– Hyvältä tuntuu. Uskon, että kilpailuun osallistuminen lisää ihmisten tietoisuutta musiikistamme. Annetut äänet kertovat myös siitä, että joulupukki antaa meille voiteet suksiin - mennäksemme Kiinaan asti ja pidemmällekin. Se, että saatiin olla mukana todella lämmittää sydäntäni, Jonne kertoo tiedotteessa.

Jonne Aaronin isoveli ja manageri Tommi Liimatainen kertoi Viihdeuutisille Jonnen toipuneen hyvin leikkauksesta. Negative palaa keikkalavoille uutenavuotena.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja