Harvinainen syntymäpäiväpotretti: Harry ja Meghan julkaisivat kuvan julkisuudelta visusti varjellusta Archie-pojastaan

6:07
Näin herttuatar Meghan ja prinssi Harry esittelivät esikoisensa maailmalle kaksi vuotta sitten

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan julkaisivat kuvan 2-vuotiaasta Archie-pojastaan tämän syntymäpäivänä.

Jo yli vuoden Yhdysvalloissa asuneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat suojelleet esikoispoikaansa Archieta visusti julkisuudelta. 

6. toukokuuta kaksi vuotta täyttänyttä Archieta ei ollut nähty julkisuudessa vuoteen, kunnes herttuapari julkaisi syntymäpäiväsankarista kuvan hyväntekeväisyysjärjestönsä Archewellin verkkosivuilla.

Herttuapari ei kuitenkaan paljastanut kuvassa esikoisensa kasvoja, vaan seepiansävyinen otos on kuvattu takaapäin. Neuleeseen, farkkuihin ja lenkkareihin sonnustautunut syntymäpäiväsankari pitelee kuvassa isoa nippua heliumilmapalloja ilmeisesti perheen Los Angelesin kupeessa Santa Barbarassa sijaitsevan kodin pihamaalla.

Archien vanhemmat kertoivat poikansa mukaan nimetyn järjestönsä verkkosivuilla olevansa liikuttuneita siitä, kuinka paljon onnitteluja Archie on saanut. 

Kirjoituksen mukaan monet ovat tehneet Archien nimissä lahjoituksia hyväntekeväisyyteen. Herttuapari kannusti lausunnossaan ihmisiä tukemaan maailmanlaajuista rokotus- ja immuunikoalitiota (GAVI), jotta mahdollisimman moni saisi koronarokotteen.

– Emme voi kuvitella merkityksellisempää tapaa muistaa poikaamme hänen syntymäpäivänään.

Archiesta tulee pian isoveli, sillä prinssi Harry ja herttuatar Meghan julkistivat ystävänpäivänä odottavansa toista lastaan. Pari paljasti maaliskuussa Oprah Winfreyn haastattelussa, että uusi tulokas on tyttö.

Harry ja Meghan avioituivat toukokuussa 2018, eli pari viettää pian kolmatta hääpäiväänsä. Aviovuodet ovat olleet myrskyisiä, sillä pari on ollut toistuvasti otsikoissa. Kohun nostatti myös syksyllä 2019 Afrikan-kiertueella kuvattu dokumentti, jossa Meghan vihjasi, ettei ole tuoreena äitinä saanut riittävästi tukea hovilta ja Harry puolestaan kommentoi poikkeuksellisesti välejään isoveljeensä prinssi Williamiin toteamalla, että veljekset "ovat eri poluilla elämässään".

Kovin myrsky nousi, kun pari ilmoitti tammikuussa 2020 jättävänsä brittihovin ja vetäytyvänsä kuninkaallisista edustustehtävistään. Meghan on tiettävästi tämän jälkeen käynyt Britanniassa ainoastaan kerran. Harry puolestaan lensi kotimaahansa huhtikuussa ja tapasi perheenjäseniään yli vuoden tauon jälkeen isoisänsä prinssi Philipin hautajaisissa.

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja