Prinssi Charles onnitteli 2-vuotiasta Archieta – kipakat kommentit alkoivat sinkoilla välittömästi: "Varo, ettei sinua haasteta oikeuteen"

6:07
Näin herttuatar Meghan ja prinssi Harry esittelivät esikoisensa maailmalle kaksi vuotta sitten

2-vuotias Archie sai sukulaisiltaan syntymäpäiväonnitteluja, jotka puhuttivat sosiaalisessa mediassa.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoinen Archie viettää 6. toukokuuta syntymäpäiväänsä. Kaksi vuotta täyttänyt päivänsankari sai sosiaalisen median kautta onnitteluja myös brittihovin jäseniltä.

Isoisä prinssi Charles ja hänen puolisonsa herttuatar Camilla onnittelivat Archieta Instagramissa julkaisemalla mustavalkoisen kuvan Charlesista, Harrysta ja Archiesta. Kuva on otettu päivänsankarin ristiäisissä.

– Hyvää syntymäpäivää tänään kaksi vuotta täyttävälle Archielle, napakka kuvateksti kuului.

Charlesin ja Camillan seuraajat huomasivat välittömästi, että kyseessä on täsmälleen sama valokuva, joka julkaistiin Walesin prinssin somekanavissa jo vuosi sitten Archien ensimmäisenä syntymäpäivänä. Kuvan kommenttikenttään alkoikin välittömästi putkahdella kipakoita kommentteja.

– Sääli, että heidän on pakko käyttää tätä samaa kuvaa joka vuosi, eräs irvaili.

– Varo, ettei sinua haasteta oikeuteen, toinen vääräleuka kirjoitti viitaten ilmeisesti herttuatar Meghanin nostamiin syytteisiin muun muassa lehtiä ja paparazzeja vastaan.

– Et sitten vaivautunut Charlotten ja Louisin syntymäpäivinä? kolmas puolestaan naljaili siitä, ettei prinssi Charlesin Instagram-tilillä julkaistu syntymäpäiväonnitteluja vanhemmille lapsenlapsille, jotka niin ikään täyttivät hiljattain vuosia.

Myös prinssi William ja herttuatar Catherine onnittelivat Archieta omalla Instagram-tilillään. Herttuapari julkaisi perhepotretin, joka on niin ikään otettu Archien ristiäispäivänä.

Myös William ja Catherine julkaisivat täsmälleen saman kuvan vuosi sitten, mutta muuten kommenttikentässä vallitsi hyvin toisenlainen tunnelma kuin Walesin prinssin julkaisun yhteydessä.

– Tyylikäs ele, Instagramissa ihasteltiin.

– Teillä on korkeampi moraali. Olette parhaita, toinen viesti kuului.

Yhdysvalloissa asuvaa lapsenlapsenlasta muistettiin myös kuningatar Elisabetin virallisella Instagram-tilillä. Kuningattaren on uutisoitu olevan harmissaan siitä, ettei hän ole nähnyt Archieta kertaakaan sen jälkeen, kun Harry ja Meghan muuttivat pois Britanniasta. Prinssi Harry on kuitenkin kertonut, että kuningattareen on pidetty yhteyttä videopuhelujen välityksellä.

Archie ei ole tiettävästi käynyt Britanniassa kertaakaan sen jälkeen, kun Sussexin herttuapari lähti pienokaisensa kanssa ensin Yhdysvaltoihin kuuden viikon lomalle ennen loppuvuodesta 2019. Perhe vietti myös joulua erillään muista kuninkaallisista ja prinssi Harry palasi tammikuussa 2020 Britanniaan yksin, kun herttuapari julkisti vetäytyvänsä hovista ja kuninkaallisista velvollisuuksistaan.

Tämän jälkeen perhe asui hetken aikaa Kanadassa, mistä he kuitenkin päätyivät viime vuoden maaliskuussa Los Angelesin leipeille. Archieta on nähty tämän jälkeen ainoastaan lyhyesti vilaukselta, eikä perheensä yksityisyydestä tarkka herttuapari ole esimerkiksi julkaissut tästä valokuvia, jossa tämän kasvot näkyisivät.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja