Archie täyttää kaksi vuotta – parrasvaloista pois pysytellyt pikkumies viettää syntymäpäiväänsä etäyhteydellä serkkujensa kanssa

1:14
Prinssi Harryn ja Meghan Marklen suosio on sukeltanut äkisti – tässä syy

Asiantuntija kertoo, että veljekset prinssi Harry ja prinssi William unohtavat riitansa merkkipäivän kunniaksi. 

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoispoika Archie Harrison Mountbatten-Windsor täyttää 6. toukokuuta kaksi vuotta. 

Mirror-lehti kertoo, että lähipiirilähteen mukaan pikkumies juhlistaa syntymäpäiviään Zoom-puhelulla kuningatar Elisabetin kanssa. Lisäksi Archie pääsee leikkimään virtuaalisesti serkkujensa prinsessa Charlotten sekä prinssi Georgen ja prinssi Lousinkanssa.

Kuninkaallinen asiantuntija uskoo, että prinssi Harry ja prinssi William jättävät erimielisyytensä puhelun ajaksi.

– Harry on aina halunnut, että hänen lapsensa ovat läheisiä Williamin ja herttuatar Catherinen perheen kanssa. Samalla tavalla, miten hän eli serkkujensa läheisyydessä lapsuutensa, Zaran, Beatricen ja Eugenien kanssa. Harmikseen tilanne ei näytä suotuisalta Archien puolesta, asiantuntija Katie Nicholl toteaa OK-lehdessä.

– Valitettavasti on hyvin vähän tietoa siitä, minkä verran veljekset ovat olleet viime kuukausina tekemisissä ja mitkä heidän välinsä tällä hetkellä ovat, hän jatkaa.

Harry on tiettävästi paljon yhteyksissä isoäitinsä kanssa. Kuningatar Elisabet nauttii siitä, että saa nähdä pikku-Archieta.

Pikkumiehen ensimmäisenä syntymäpäivänä Meghan ja Harry julkaisivat videon, jossa äiti lukee pojalleen lastenkirjaa.

Archieta ei olla nähty vuoteen liiemmin julkisuudessa, lukuun ottamatta marraskuussa julkaistua videota, jossa hän käveli perheensä kanssa rannalla.  

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja