Harvinainen näky! Connor McDavid taklasi itsensä suihkuun – vastustaja rokotti armottomasti

Edmonton Oilersin supertähti Connor McDavidin sortui viime yön NHL-kierroksella harvinaiseen temppuun, kun hän taklasi kolmannessa erässä Los Angeles Kingsin Adrian Kempeä selkään.

Tuomaristo katsoi tarpeelliseksi antaa McDavidille 5+10 rangaistuksen laitataklauksesta. Oilers oli vain yhden maalin takaa-ajossa, kun kohtalokas jäähy käänsi pelin Kingsille.

Katso alhaalta olevasta twiitistä ulosajotilanne.

Kings rokotti kolme kertaa McDavidin rangaistuksen aikana. Taklauksen kohteena ollut Kempe teki illan toisen maalinsa reilun minuutin ylivoiman jälkeen.

McDavidin jäähyminuutit ovat jokaisella NHL-kaudella pysyneet alle 30 minuutissa, mutta nyt kanadalaisen tämän kauden lukema nousi 25 minuuttiin, kun vasta noin neljäsosa runkosarjasta on pelattu.

Kings voitti pelin lopulta 5–1 lukemin. Rasmus Kupari teki ottelun avausmaalin Oilersin verkkoon.