NHL hullaantui supertähti Connor McDavidin tempusta – "Hän ei edelleenkään ole ihminen"

NHL:n kirkkaimpien supertähtien joukkoon lukeutuva Connor McDavid hassutti jälleen tukun vastustajia, kun hän iski maalin Winnipeg Jetsiä vastaan viime yönä. McDavidin edustama Oilers voitti ottelun 2–1 voittolaukauskisan jälkeen.

McDavidin leipoma osuma tasoitti ottelun 1–1:een kolmannessa erässä. Keskialueelta kiekon hakenut kanadalaissentteri tanssi Jets-puolustuksen ohi vaivattoman näköisesti ja napautti harhautustensa päätteeksi kiekon maalivahti Connor Hellebuyckin taakse.

Maali oli hieman vastaavanlainen kuin se, jonka aiemmin marraskuussa New York Rangersia vastaan. Tuore osuma hullaannutti NHL:n virallisen Twitter-tilin niin ikään samalla tavalla.

– Päivitys: Hän ei edelleenkään ole ihminen, NHL raportoi.

McDavid on tehnyt 16 ottelussa nyt tehopisteet 11+19=30. Hän on pistepörssissä toisena joukkuekaverinsa Leon Draisaitlin takana. Saksalaishyökkääjä on iskenyt jo 33 pistettä ja 17 maalia.

Winnipegin ainoan maalin ottelussa iski Nikolaj Ehlers noin puolitoista minuuttia ennen McDavidin osumaa.

Voittolaukauskisassa McDavid onnistui omassa yrityksessään. Kun myös Edmontonin Kyle Turris osui, eikä yksikään Winnipegin yrittäjistä ohittanut Edmonton-vahti Stuart Skinneriä, ottelun voitto meni Oilersille.