Harry Potter -tähti Daniel Radcliffe avoimena: ”Rooli teki minusta alkoholistin”

1:37
Harry Potterin hohto ei ole himmennyt vuosien aikana.

Pääroolia elokuvassa näytellyt Daniel Radcliffe tukeutui alkoholiin käsitelläkseen julkisuutta. 

Brittinäyttelijä Daniel Radcliffe nousi kuuluisuuteen jo 12-vuotiaana, kun hän näytteli pääosaa supersuosioon nouseessa Harry Potter -elokuvassa. Nyt lapsitähti avautuu BBC:n Radio 4 haastattelussa siitä, kuinka elokuvan rooli teki hänestä alkoholistin. 

–Jos lähdin ulos ja join itseni humalaan, niin ihmiset tuijottivat ja olivat, katso, se on Harry Potter humalassa. Tuli olo, että minun tulee juoda enemmän, että unohdan ne ihmisten katseet, Radcliffe kertoo haastattelussa. 

Näyttelijä kertoo, että tukeutui alkoholiin kestääkseen julkisuutta ja pelkoa siitä, mitä tapahtuu kun Harry Potter -elokuvien rooli päättyisi. 

–Join paljon alkoholia, kun oltiin lähellä Potterin päättymistä. Silloin oli pieni paniikki, ajatteli, että apua, mitä tehdä seuraavaksi. Itsetuntoni ei kestänyt sitä, minkälaiseksi tunsin itseni selvinpäin, Radcliffe kertoo. 

– Näet ympärilläsi ihmisiä, jotka käyttävät huumeita ja juovat alkoholia, koska se on hauskaa. Kukaan ei kuitenkaan ympärilläsi sano suoraan niiden seurauksista, tai ole rehellisiä niiden käytöstä, hän jatkaa. 

Radcliffe on ollut juomatta nyt vuodesta 2010 saakka. Hän kiittääkin vanhempiaan, sekä Harry Potter-kollegoitaan tuesta, mitä sai kaiken keskellä. 

LÄHDE: Just Jared

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja