Harry Kane ei ollut mielissään Kroatia ottelun olosuhteista – ”Toivottavasti emme tule kokemaan samaa montaa kertaa urallamme”

Teemu Pukin haastattelu Viro-ottelun jälkeen 2:53

Viime kesän Venäjän MM-kisojen semifinaalivastustajat Englanti ja Kroatia tasasivat pisteet Kansojen liigan ottelussa perjantai-iltana lukemin 0-0. Kamppailu pelattiin tyhjille katsomoille vuonna 2015 sattuneesta välikohtauksesta johtuen, missa Kroatian kotikentän nurmeen oli tehty tarkoituksella hakaristikuvio.

Ylälaidan videolla Teemu Pukin mietteet voitetun Kansojen liigan ottelun jälkeen viroa vastaan.

Englannin tähtihyökkääjän Harry Kanen mielestä ottelun sujui joukkueensa osalta mallikkaasti, mutta tyhjä stadion ja fanien puuttuminen veivät hänet epämukavuusalueelleen.

– Oli omituista pelata ilman faneja, mutta koen että sopeuduimme olosuhteisiin. Pelasimme mielestäni hyvin, Kane kertoo.

Tottenham-hyökkääjä jatkoi, ettei halua kokea mielellään samanlaista tunnelmaa urallaan toistamiseen.

– Toivon, että tuo on jotain mitä emme tule kokemaan montaa kertaa urallamme. Ensimmäinen puoliaika oli aika tasainen, mutta toisella puoliajalla löysimme kliinisyyttä, Kane sanoo.

Niin ikään Tottenhamia edustava Eric Dier yhtyi seurakaverinsa sanomiin. Dier uskoo, että tämä oli ensimmäinen kerta tyhjille katsomoille pelaamisesta monelle englantilaispelaajalle.

– Se oli todella outo tunnelma. Kun peli käynnistyi, tunnelma meni takaraivoihimme, Dier kommentoi.

"Jatkossa meidän pitää rankaista maalipaikoistamme"

Vastikään jatkosopimuksen Englannin peräsimessä tehneelle Gareth Southgatelle ottelusta jäi positiiviset fiilikset, vaikka voittoa kotiin viemisiksi ei tullutkaan.

– Tuntuu, että meidän olisi pitänyt voittaa tämä ottelu, mutta olen tyytyväinen, miten pelasimme. Toisen puoliajan esitys oli todella hyvä ja painostimme loppuun asti. Jatkossa meidän pitää vain rankaista maalipaikoistamme, Southgate tuumi.

Vuodesta 2016 Englannin peräsimessä valmentanut Southgate otti kantaa myös pelin olosuhteisiin.

– Se ei ollut helppo kenttä pelata. Viimeisellä kolmanneksella pelaajat liukastelivat ja pallo pomppi oudosti. Olisi sitten mitkä tahansa olosuhteet hyvä joukkue löytää oikean tavan pelata, Southgate jatkoi.

Tasapelin myötä Englanti ja Kroatia nappasivat avauspisteensä A-liigan 4. lohkossa. Kahden ottelun jälkeen lohkoa johtaa Espanja kuudella pistellä.

Lue myös:

    Uusimmat