Harrastaisitko seksiä saman naisen kanssa kuin kaverisi? Miehet vastaavat

Tällä kertaa miehet vastasivat seksiaiheiseen kysymykseen.

"Menisitkö sänkyyn naisen kanssa, jos tiedät hänen makaavan muidenkin kanssa? Esimerkiksi jos nainen on maannut kahden kaverisi/tuttusi kanssa? Vai onko sillä väliä, jos kyseessä hyvän näköinen nainen?" kysyy Mitä mies ajattelee.

Näin raatimme vastasi:

"En minä ainakaan haluisi kavereiden vanhojen tyttöystävien kanssa maata. Olipa kyseessä sitten miten kaunis nainen. Not my cup of tea."
– Mies, 27, parisuhteessa

"Silloin, kun irtosuhteet kuuluivat elämääni, en kyllä koskaan olettanut olevani kenenkään ainoa kumppani. Tai ehkä en ajatellut asiaa kummemmin. Hyvännäköinen tai ei, en lähtökohtaisesti ole kiinnostunut kavereitteni ex-hoidoista, mutta ehkä pikkupaikkakunnilla jokainen on tuupannut jokaista kuitenkin – joten tätä ei landella voine pitää rajoittavana tekijänä."
– Mies, 36, avoliitossa

"Jos olisi sinkku, puutteessa ja tarpeeksi kännissä, niin ehkä."
– Mies, 29, avoliitossa

"Juu ei kiitos. Mulle seksi kuuluu enemmän tai vähemmän parisuhteeseen (tai edes orastavaan sellaiseen) ja jos nainen harrastaa seksiä muiden kanssa samanaikaisesti on se ehdoton dealbreaker. Ulkonäkökään ei vaikuta asiaan. Paitsi jos kyseessä on Jennifer Lopez. Sillä taas kenen kaikkien muiden kanssa kukakin on joskus aikaisemmin maannut, ei ole juurikaan mitään merkitystä. Paitsi jos listaan kuuluu Andy McCoy."
– Mies, 39, sinkku

"Ei ole mitenkään harvinaista, että seksiä harrastettaisiin muidenkin kanssa, mutta jonon päähän ei ole kiinnostusta mennä. Varsinkaan, jos tätä tapahtuu kovinkin aktiivisesti. Mitä tulee siihen, onko nainen ollut kavereitteni kanssa niin sanoisin, että kriteeri on lähinnä siinä, onko tämä tapahtunut kauan aikaa sitten vai lähiaikoina – jos jälkimmäinen, niin kiinnostusta ei ole. En menisi myöskään sänkyyn pelkästään siksi, että nainen on hyvännäköinen, kyllä siinä pitäisi olla jotain kemiaa mukana. Muussa tapauksessa se on vain huonoa seksiä, eikä sellaista kukaan kaipaa. Mutta, jos ajatellaan oikeata elämää, niin ei kaveripiirissäni jaella tietoa siitä, kenen kanssa kukakin on ollut. En tee sillä informaatiolla yhtään mitään."
– Mies, 33, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat