Harmaakarhu hyökkäsi kohti miestä – kotona odotti järkyttävä näky: Peto oli tappanut vaimon ja tyttären

Äiti ja lapsi joutuivat karhun raatelemiksi 1:40

Äidin ja vauvan epäillään kuolleen harmaakarhun raatelemana syrjäseudulla Kanadassa.

Videolla harmaakarhu vierailee Stanley Hotel -hotellin sisässä Yhdysvaltojen Coloradossa Estes Parkissa.


Valerie Theoret, 37, ja tämän Adele-vauva löytyivät raadeltuina perheen mökin ulkopuolelta. Hyökkäys tapahtui Yukonin territoriossa erittäin syrjäisellä paikalla Einarson Lake -järven läheisyydessä. Lähin suuri asutuskeskus tapahtumapaikalta on territorion pääkaupunki Whitehorse, jonne on matkaa linnuntietä noin 200 kilometriä.

Viranomaiset saivat tiedon tapahtumista Theoretin mieheltä ja vauvan isältä Gjermund Roesholtilta, joka kertoi joutuneensa karhun hyökkäyksen kohteeksi noin 100 metrin päästä perheen mökiltä. Hän oli matkalla takaisin mökille koettuaan ansoja lähiseudulla.

Roesholt kertoi ampuneensa karhun kuoliaaksi. Palattuaan mökille hän oli löytänyt talon läheltä puolisonsa ja lapsensa elottomat ruumiit.

– Näyttää siltä, että he olivat ulkona kävelemässä, kun hyökkäys tapahtui, sanoi kuolemansyyntutkijan toimiston edustaja CTV News -kanavalle.

Kanadan Kuninkaallinen Ratsupoliisi vahvisti tiedotusvälineille tutkivansa epäillyn karhuhyökkäyksen aiheuttamaa kahta kuolemantapausta alueella, mutta ei antanut muita tietoja julkisuuteen. Poliisi lupasi antaa lisätietoja pian.

Perhe oli viranomaisten mukaan asunut mökissä noin kolmen kuukauden ajan ja harjoittanut ansapyyntiä lähialueella.

Lähde: CTV News

Lue myös:

    Uusimmat