Keittiömestari Hans Välimäen uudet ravintolat avautuvat huhtikuun lopussa Helsinkiin, entisiin Chez Dominiquen tiloihin.
Makuja.fi -sivustolla kerrottiin jo maaliskuussa keittiömestari Hans Välimäen aikeista avata Helsingin Rikhardinkadulle kaksi uutta ravintolaa, jotka ovat nimeltään Välimäki ja Rikhards. Välimäki on huippuluokan fine dining -ravintola, jollaista Suomessa ei ole koskaan nähty: ravintolassa on vain kahdeksan asiakaspaikkaa hevosenkengän muotoisen pöydän ympärillä.
Hans Välimäki avaa kaksi uutta ravintolaa "Helsingin Sohoon" – tämä on hintataso
Rikhards on kunnon gastropub, jollainen on Välimäen mukaan toistaiseksi puuttunut Helsingistä. Molemmat ravintolat sijaitsevat erillisissä tiloissa vanhan Chez Dominiquen paikalla. Ravintolat avautuvat huhtikuun lopussa.
Välimäki-ravintolassa vain yksi menu
Ravintola Välimäessä tarjolla on kerrallaan vain yksi menu, joka koostuu lukuisista pienistä annoksista. Jokainen annos on valmistettu käsin. Kokonaisvaltaista elämystä johdattelevat parhaimmat maut ympäri maailman.
– Voitaneen jo todeta, että tiedot kuolemastani ovat olleet ennenaikaisia: pieni tauko on tehnyt todella hyvää ja nyt pääni pursuaa ajatuksia! Välimäen ideana on tarjota vain parasta parhaimmista saatavilla olevista raaka-aineista. Ainoana rajana on oma mielikuvitus. Aika näyttää, mitä saavutamme, hehkuttaa Hans Välimäki.
– Myös minut löytää hellan äärestä - ei joka päivä, mutta säännöllisesti, Välimäki tähdentää.
