Hannele Lauri: Välillä oma jaksaminen mietityttää

Spede Pasasen kuolema yhdeksän vuotta sitten oli kollegalle kova paikka. Yhdessä pitkään Uuno Turhapuro -elokuvien parissa työskennellyt näyttelijätiimi oli toisilleen tuki ja turva. Oma jaksaminen on nykyään koetuksella kiireisessä työssä.

– Se oli pieni porukka, mikä meillä oli, ja siinä seurassa pystyi puhumaan ihan kaikesta, Hannele Lauri muistelee tiivistä ja rakasta joukkoa.

Näyttelijättären pitkäaikainen kollega Vesa-Matti Loiri sai alkukesästä sairauskohtauksen, joka säikäytti Hannelen. Sairauskohtauksen jälkeen Vesku soitti hyvälle ystävälleen ja kertoi odottavansa lisää yhteistyötä myös jatkossa.

– Vesku soitti ja sanoi, Hanna olet ainut kenelle olen soittanut. Hän kertoi olevansa otettu siitä, kuinka kauniisti olin puhunut hänestä kertovassa dokumentissa, Hannele sanoo.

Näyttelijätär myöntää, että kiireinen ja fyysisesti raskas työ mietityttää silloin tällöin.

– Totta kai sitä miettii myös omaa jaksamistaan, kun päänsärky kestää välillä päiväkausia, Hannele pohtii näyttelijän työn haasteita ja omaa jaksamistaan.

– Veskun ideasta meillä on suunnitelmissa toteuttaa yhteinen duunijuttu, näyttelijätär paljastaa, mutta lisää, ettei sillä ole tällä hetkellä kiirettä.

Studio55/Jonna Jauhiainen

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja