Hän on nainen Gordon Ramsayn takana

AVAlla tapaat julkkiskokki Gordon Ramsayn vaimon Tana Ramsayn. Hurmaava vaimo juontaa Market Kitchen -nimistä ruokaohjelmaa joka arki-iltapäivä. Mutta kuka Tana Ramsay oikein on? Entä millaista on elämä kovasanaisen julkkiskokin rinnalla?

Muun muassa Kauhukeittiö-sarjasta tunnetun Gordon Ramsayn vaimo Tana Ramsaytyöskentelee myös ruoan parissa. AVAlla nähtävän Market Kitchen -ohjelmansa lisäksi nainen on julkaissut monia kokkikirjoja.

Tana ja Gordon Ramsay avioituivat joulukuussa 1996. Heillä on neljä yhteistä lasta:Megan, kaksoset Jackja Holly sekä Matilda.

Perheen arki ei kuitenkaan ole sujunut täysin auvoisasti, sillä muutamia vuosia sitten paljastui, että julkkiskokilla on ollut seitsemän vuoden ajan salarakas vaimonsa selän takana. Kolaus oli kova, sillä pariskunta on aina hehkuttanut loistavaa suhdettansa.

Kahdeksan vuotta aviomiestänsä nuorempi Tana kuitenkin pysyi julkkiskokin rinnalla pettämiskohusta huolimatta eikä ottanut avioeroa.

– Meillä oli todella läheinen suhde, luottavainen ja uskollinen. Se ei ole muuttunut ollenkaan, ainoastaan vaihtanut muotoa, Tana vakuutti taannoin Mail-lehdessä.

Market Kitchen AVAlla arkisin kello 16.00

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja