Hämmästyttävät luontokuvat – Katso otokset maailman pienimmistä eläimistä

Internetin ihmeellinen maailma on pullollaan upeita luontokuvia. Ammattivalokuvaajien lisäksi myös harrastelijat saavat valokuvansa suuren yleisön nähtäville.

Nykyään kuka tahansa voi perustaa oman blogin tai nettisivuston, jossa voi esitellä upeimpia otoksiaan. Internetistä löytyykin useita sivustoja, joissa sekä ammattilaiset että harrastelijat jakavat upeita luontokuviaan.

Koska valinnanvaraa on runsaasti, Inspirationfeed.com-sivusto on päättänyt auttaa luontokuvien etsimisessä. Se on listannut kymmenen nettisivua, joissa luonto on ikuistettu parhaimmillaan.

Photography-colleges.org-sivusto on ystävällisesti tehnyt listan 50 hämmästyttävästä luontoblogin tai -sivuston pitäjästä. Jokaisen blogin kohdalla kerrotaan lyhyesti kuvaajasta ja siitä, millaisia kuvia hänellä on tapana ottaa.

Amazing-Photos.com-sivuston kuvat ovat kahden valokuvaajan tuotoksia. Molemmat kuvaajat ovat käyneet yli 50 eri maassa kuvaamassa villieläimiä ja luontoa.

Vihreältä WebEcoist-nettisivustolta löytyy kuvia luonnon kummallisuuksista, luonnonkatastrofeista, eriskummallisista kasveista sekä uskomattomista eläimistä.

Lue myös:

    Uusimmat