Hamilton ylpeä ajostaan: Sain renkaani kestämään

Aggressiivisesta ajotyylistään tunnettu McLaren-kuski Lewis Hamilton sai renkaansa kestämään Espanjan GP:ssä.

Viimeisestä lähtöruudusta matkaan lähtenyt Hamilton ajoi kahdeksannelle sijalle kahden pysähdyksen taktiikalla, kun taas muut kärkikuskit pysähtyivät varikolla kolmeen kertaan.

- Olen ylpeä suorituksestani ja ylpeä myös tallista. He tekivät mahtavaa työtä. Varikkokäyntien kanssa oli todellista parannusta kyseisellä osa-alueella viime aikoina kokemiemme vaikeuksien jälkeen. Kokonaisuutena tulos oli mielestäni paras, jonka pystyimme saavuttamaan, Hamilton iloitsi.

- Minä yritin ainoana kuljettajana kahden varikkokäynnin taktiikkaa ja olen iloinen, että sain sen toimimaan. Ihmiset sanovat usein, että minulla on aggressiivinen ajotyyli, mutta viimeinen stintti kovemmilla renkailla oli 31 kierroksen mittainen, joten uskon osoittaneeni, että pystyn saamaan renkaani kestämään, Hamilton jatkoi.

Hamilton pudotettiin paalupaikalta viimeiseen lähtöruutuun, koska hänen autossaan oli liian vähän polttoainetta aika-ajossa.

- Oli valtava haaste tulla hänniltä läpi joukon, mutta en missään vaiheessa antanut periksi edes sekunnin ajaksi. Lupasin ennen kisaa, että annan kaikkeni, ja juuri sen tein. Minulle kilpa-autoilussa on kyse juuri tästä, Hamilton sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat