Haluatko enemmän huomiota? Käytä tällaista kuvaa nettideittiprofiilissasi

Haluatko erottua profiilikuvallasi? Valitse sinisävyinen, tai ainakin voimakkaasti yksivärinen otos.

Kuvanjakopalvelu Instagram on saavuttanut suuren suosion älypuhelinkansan keskuudessa. Millaisia kuvia palvelussa kannattaa jakaa? Selvityksen mukaan yksivärisellä otoksella kerää eniten tykkäyksiä.

Selvityksen teki Curalate. Se on Pinterestin ja Instagramin analyointiin ja markkinointiin keskittyvä yritys.

Sinisellä saat sydämiä

Selvityksessä tutkittiin kahdeksaa miljoonaa Instagram-kuvaa, joista havainnoitiin 30 eri ominaisuutta. Analyysissa selvisi, että runsas sininen väri sai kuvalle 24 prosenttia enemmän sydämiä, eli tykkäyksiä, kuin oranssi ja punainen.

Sinistä väriä tuli olla 20 prosenttia kuvan pinta-alasta, kertoo Daily Mail. Tykkäysten määrää lisäsivät myös laaja-alainen taustan käyttö liian tiukan rajaamisen sijaan sekä kuvan valoisuus. Valoisa kuva sai tummaa enemmän tykkäyksiä.

Kuvat, joissa oli vain yhtä värisävyä useiden sijaan saivat ylipäätään 40 prosenttia enemmän tykkäyksiä kuin moniväriset kuvat. Selvityksessä havaittiin, että 90 prosenttia kuvista sisältää monia värejä vain yhden sijaan. Tämä voi selittää yksiväristen kuvien suosion.

Myös saturaation vähentäminen, eli kuvan tekeminen vähemmän värikylläiseksi, lisäsi otoksen suosiota.

The Date Report -sivusto kehottaa käyttämään selvitystä hyödyksi nettideittiprofiilin laatimisessa. Valitse profiilikuvaksesi sinisävyinen, tai ainakin voimakkaasti yksivärinen otos. Varmista, että kuva on valoisa. Älä rajaa otosta liian tiukasti.

Selvityksen mukaan kannattaa käyttää näitä filttereitä: Walden, Rise

...ja välttää näitä: Hefe, Kelvin


Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat