Haluatko ajaa Sonny Crockettin autoa? Miami Vice -sarjan legendaarinen vene myynnissä – mukaan myös sarjan "Ferrari"

9:42
Yhdysvaltalainen Enthusiast Auto Group myy 13 ikonista BMW-mallia könttänä

Nettihuutokaupassa myydään Miami Vicessa käytettyä, aitoa Wellcraft Scarab 38KV -venettä. Kiinnostavan kaupasta tekee itse veneen lisäksi se, että sen mukaan tulee "ilmainen Miami Vice Daytona".

Oletko Miami Vice -fani? Nyt on onnenpäiväsi: eBay-nettihuutokaupassa myydään sarjassa käytettyä aitoa Wellcraft Scarab 38KV -venettä. Hintakin on suorastaan halpa: vain noin 17 miljoonaa euroa!

Veneen mukaan tulee jokainen sarjaa fanittaneen unelma-auto – siis "ilmainen Daytona".

"Todellinen mestariteos, veneiden Picasso"

Nyt myytävää venettä kuvataan myynti-ilmoituksessa muun muassa sanapareilla "ikonisin popkulttuuri-keräilyesine maailmassa" ja "todellinen mestariteos, veneiden Picasso".

– Kyseessä on autenttinen Wellcraft Scarab 38KV, joka luotiin Miami Vicea varten, ja sen alkuperä on hyvin dokumentoitu. Venettä ajoi (näyttelijä) Don Johnson, ja se on yksi maailman ikonisimmista statussymboleista, kuvaus toteaa.

Kuvauksen mukaan yksilö on hyvin säilynyt ja restauroitu "useita vuosia sitten".

Mukaan "ilmainen Miami Vice Daytona"

Kiinnostavan kaupasta tekee itse veneen lisäksi se, että veneen mukaan tulee "ilmainen Miami Vice Daytona". Sarjan kahdella ensimmäisellä kaudella päähenkilö Sonny Crockett ajoi Ferrari Daytona Spyder -replikalla.

– Valitettavasti kyseinen auto ei koskaan päässyt ohjelmaan, ja sen korvasi valkoinen Ferrari Testarossa, myynti-ilmoituksessa todetaan.

Sarjassa käytetyt Daytonat rakennettiin Corvetten alustaan

Kyseinen "Daytona" on rakennettu sarjaa varten. Nyt myytävän veneen taisteluparina toimivasta autosta ei ole tarkkoja tietoja.

Sarjassa käytetyt Daytonat rakennettiin Corvetten alustaan. Yleisöön auto kuitenkin upposi; lopulta Ferrari hermostui feikkiautojen saamasta suosiosta siinä määrin, että tarjosi sarjan käyttöön aidon Ferrari Testarossan.

Crockettin Daytona koki sarjassa karun lopun: se räjähti komeasti – siis todelliseen kasarityyliin.

Sarjaa esittänyt NBC on julkaissut joitakin otteita Miami Vicesta YouTubessa. Todellista kasariautoilua sekä Miami Vicen legendaarista tunnaria voi ihastella alla olevalla videolla. Huomaathan, että video ei sovi nuorimmille katsojille!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja