Mistä löydän miehen, joka haluaa kaksi tyttöystävää? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! 

"Olen bi-nainen, ja minulle ei yksinkertaisesti riitä "vain toinen", tarvitsen molemmat. On kuitenkin hankala löytää miestä, joka haluaisi olla suhteessa kahden naisen kanssa, tai jolle kävisi se, että naisella on tyttöystävä. Tyttöystävällä ratkaistaisiin niin monia ongelmia, joista miehet eivät halua useinkaan tulla osallisiksi: shoppailu, menkat, rakkausdraamaelokuvat ja niin edelleen. Miksi miehet eivät halua kahta tyttöystävää? Onko siinä liikaa "työtä?" Pitääkö muuttaa ulkomaille johonkin miljardin asukkaan maahan löytääkseen sopivaa miesmateriaalia?" kysyy nimimerkki kysymys.

Näin miehet vastasivat:

"Noin periaatetasollahan asetelma on monen miehen haaveuni, mutta tosielämässä yhdessäkin tyttöystävässä/puolisossa on tarpeeksi. Eli ainakaan toista naista ei pitäisi joutua kohtelemaan kuin oikeaa tyttöystävää, jos mies ei ole häneen millään tavoin kiintynyt."
– Mies, 36, naimisissa

"Hyvä kysymys! Jos kyseessä olisi vaan pelkkää "hyvää seksiä kahden naisen kanssa", tämä olisi hyvin tavallista avarakatseisille ihmisille. Mutta kun se menee näin: kaksi kiukuttelijaa, kahdet menkat, kahdet mustasukkaisuusdraamat, kahdet iho/paino/itsetunto-ongelmat ja niin eespäin. Eli: kukaan täyspäinen mies ei halua tämmöistä, jos puhutaan suhteesta."
– Mies, 45, naimisissa (yhdessä naisessa tarpeeksi kestämistä)

"Mistäköhän olet tällaista miestä metsästänyt…Kuvailemasi ”ongelma” olisi monelle miehelle unelmatilanne joten epäilen että olet vain etsinyt vääristä paikoista. Jatka siis etsintää ja unohda ne kirkot ynnä muut vastavaat, sieltä tuskin löydät sitä oikeaa."
– Mies, 41, sinkku

"Dear Kyssäri, siis hetkonen: oletko kuitenkin löytänyt naisen, joka tähän järjestelyyn suostuisi? Veikkaan, että järjestelyyn suostuvia miehiä on helpompi löytää. Tinderiin vaan yhteisprofiili ja ehdokkaita alkaa satelemaan!
– Mies, 31, seurustelee (yhden naisen kanssa)

”Ehkäpä se kahden naisen kanssa suhteessa oleminen on aluksi egoboosti miehelle, mutta sen jälkeen voidaan miettiä, kuinka suhde toimisi pidemmällä aikavälillä ja varsinkin sitten, kun on aika olla enemmän kuin vain tyttö-/poikaystävä.

Menkat eivät ehkä ole se juttu, mihin miehet haluavat olla osallisia, mutta mietin vai,n miksi naiset haluaisivat olla osallisia toisten naisten menkkoihin? Vertaistuki? Tai sitten näin miehenä en vain ymmärrä asiaa samoin. Kaupasta tiettyjen asioiden ostaminen tuskin on se asia, mihin tarvitaan toista naista.

Mitä shoppailuihin tulee, niin sano vain milloin, niin lähden mielelläni. Kuten eräs ystäväni taannoin kysyi: "Jos lähtee naisen kanssa shoppailee neljä tuntia, niin paljon se on miehen elämässä?" Omasta näkökulmasta se on neljä tuntia, jos edes huomaisin ajan kulumista. Enkä ole allerginen niille elokuvillekaan. Mutta kysehän on siitä, että miehet ovat erilaisia.

Osittain tämä kysymys on tullut aiemminkin vastaan: kaverini totesi, että kun löydän tyttöystävän, niin hän tulee osallistumaan seksiin minun ja tyttöystäväni kanssa. Ei vain kerran, vaan ajatus suhteesta oli pysyvällä pohjalla.

En haluaisi jäädä kovin monesta asiasta pois vain siksi, että "on luontevampaa", jos niissä on mukana toinen nainen. Varmasti jossain tapauksissa naisen ystävät hoitavat tällaiset asiat, eikä se vaadi naiselta tyttöystävää. Sinällään en näe siinä mitään pahaa, jos suhteessa on kolme osapuolta, mutta käytännössä se tuntuu ehkä hieman liian monimutkaiselta. Varsinkin, jos nainen kelpaa vain tiettyihin asioihin ja mies taas toisiin asioihin! Jos asiat kyetään yhdistämään saumattomasti, niin eihän se täysin mahdoton ajatus ole.

Ehkäpä loppupeleissä asia ratkeaisi siten, että nainen on miehen kanssa ja joitain asioita tekee sitten naisystävien kanssa. Jos seksiin tarvitsee naista, niin aika harva mies sanoo siihen jyrkän ein."
– Mies, 33, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat