Mainos

Hakunilan perhesurma: Syyttäjä vaatii tuomiota kolmesta murhasta

Vantaan käräjäoikeudessa käsitellään viime joulukuista perhesurmaa. Syyttäjä vaatii epäillylle tuomiota kolmesta murhasta ja elinkautista vankeusrangaistusta.

Syyttäjän mukaan surmat on tehty vakaasti harkiten ja erityisen raa'alla ja julmalla tavalla. Täten kokonaisuutena arvostellen tekoa voidaan pitää törkeänä.

Syyttäjä vaati perhesurman käsittelyä suljetuin ovin terveydellisiin syihin vedoten. Käsittely ja oikeuden asiakirjat määrättiin salaisiksi.

Perheenisän epäillään surmanneen kaksi lastaan ja heidän äitinsä perhetapaamisen päätteeksi Vantaan Hakunilassa. Mies on myöntänyt syyllistyneensä henkirikokseen, ja siksi hän pääsi pyynnöstään mielentilatutkimukseen jo ennen varsinaista oikeudenkäyntiä.

Poliisin mukaan perheen isä yritti todennäköisesti tehdä itsemurhan surmatöiden jälkeen.

Käsittelyn olisi pitänyt alkaa kello 9, mutta aloitusaika viivästyi tunnilla, kun epäilty ei saapunut käräjäoikeuteen. Puolustuksen mukaan perhesurmasta epäilty mies on ollut Vantaan vankilassa, josta hänet olisi pitänyt toimittaa oikeuteen yhdeksäksi.

Kihlakunnansyyttäjä Tom Söderlundin mukaan myöhästymisen syy oli poliisin tietokatkos. Hän kertoo MTV3 Uutisille, että vastaavanlaisia tapauksia tulee välillä vastaan.

Perhesurman käsittely jatkuu huomenna.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.