Häkki heilahti: Pariskunta ajoi 1 500 kilometriä lapset takaluukussa – perheen koirat takapenkillä

1:50
Kuudesluokkalainen käräytti Mustangia kolhineen bussikuskin

Arizonalainen pariskunta joutui vankilaan päätettyään laittaa kaksi lasta auton takakonttiin, koska perheen koirien piti päästä istumaan takapenkillä.

Pariskunta oli matkustamassa Arizonasta Wyomingiin kahden lapsen ja koiriensa kanssa. Koirien viedessä takapenkin, lapsille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kuin kömpiä takaluukkuun. Poliisi sai vinkin törkeästä toiminnasta kolmannelta osapuolelta.

”Autossa ei ollut tilaa kaikille”

Autoa kuljettanut 63-vuotias Michael H. Fee ja tämän naisystävä 31-vuotias Amber L. Freudenstein myönsivät laittaneensa lapset takakonttiin lähes koko 1 500 kilometrin ajomatkan ajaksi.

Kuulusteluissa Freudenstein oli selittänyt, että hän oli laittanut lapset takakonttiin, jotta koirat voisivat matkustaa auton takapenkillä. Yhdellä pysähdyksellä toisen lapsista oltiin annettu siirtyä takakontista istumaan pelkääjän paikan jalkatilaan.

Pariskunta oli aikeissa ajaa saman 1500 kilometrin matkan takaisin kotiin – lapset edelleen takaluukussa, ellei sivullinen olisi ilmoittanut touhusta poliisille.

– Matkustimme tänne, eikä autossa ollut tilaa kaikille. Yritin tehdä tilanteesta mahdollisemman turvallisen lapsille. Kyse ei ollut mistään ilkeästä. Yritimme vain päästä perille nähdäksemme hänen (Freudensteinin) muut lapsensa, Fee kommentoi.

30 päivän vankeusrangaistus

Fee ilmaisi katumuksensa tuomarille ja oli kiitollinen siitä, ettei mitään vakavaa ehtinyt sattumaan. Hänen päähänsä ei ilmeisesti aikaisemmin pälkähtänyt, ettei takakontti ole 6- ja 10-vuotiaille lapsille – saati kenellekään ideaali paikka matkustaa.

Jos poliisi ei olisi pysäyttänyt pariskuntaa näiden paluumatkalla, matka kotiin oltaisiin taitettu tutkintamateriaalin mukaan koirien ja kolmen lapsen kera. Materiaaleista ei käy ilmi, mistä kolmas lapsi ilmestyi kuvioihin tai miksi, mutta kuulusteluiden perusteella hän saattoi olla Freudensteinin lapsi.

Fee ja Freudenstein myönsivät syyllisyytensä lapsen terveyden vaarantamiseen ja istuvat 30 päivää vankilassa. Toivottavasti seuraavalla road tripilla koirille järjestetään hoitopaikka tai lapset saavat tulla bussilla.

Lähde: The Drive

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja