Häitä siirtäneet Jani Sievinen ja Maria-rakas päättivät piristää toisiaan huomenlahjoilla – tuleva vaimo yllätti miehensä sensuellilla kuvalla

2:07
Jani Sievinen teki maineikkaan uran uimarina.

Ex-uimarin oli tarkoitus astella avioliiton alttarille eilen perjantaina. 

Ex-uimari Jani Sievisen ja hänen kihlattunsa Maria Nyqvistin oli tarkoitus mennä naimisiin tänä viikonloppuna. Suunnitelma  kuitenkin muuttui, kun he päättivät siirtää häitään syksyyn koronakriisin vuoksi. Mieltä piristääkseen pariskunta päätti antaa toisilleen huomenlahjat. Päivänä, jolloin heidän oli tarkoitus sanoa toisilleen tahdon. 

Sievinen julkaisi eilen perjantaina (28.3.) Instagram-tililleen kuvan huomenlahjastaan. Hän sai lahjaksi rakkaaltaan sensuellin alusvaatekuvan. Samassa hän paljasti ajankohdan, jolloin he aikovat astella avioliiton satamaan.

– Tänään piti olla alkuperäinen hääpäivä ja vihkiminen klo 16. Uusi ajankohta on marraskuussa. Päätettiin vkonlopun kunniaksi jakaa huomenlahjat. Meikä sai tällaisen julisteen. Ziisus,kiitos. Ja parasta, että hän on livenä tuossa vieressä. Voimia, Sievinen kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Nyqvist julkaisi eilen perjantaina Instagram-tililleen kuvan, jossa komeilee puinen ruokapöytä. 

– En päässy tänään naimisiin, mutta sain uuden ruokapöydän! Melkein yhtä hyvä. Hääkimppua mulle ei pitänyt tulla ollenkaan, mutta nyt on valkoiset ruusut pöydällä, Nyqvist kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Sievinen kertoi MTV Uutisille viikko sitten (17.3.), että häihin oli tarkoitus tulla  40 vierasta. Pariskunta ei hävinnyt häiden siirtämisestä taloudellisesti, ainoastaan osa vieraista joutui kokemaan rahallisen menetyksen. Nyqvistin ja Sievisen hääpaikkana on Levillä sijaitseva Tonttula.

– Osalle vieraista tulee takkiin, sillä he ovat maksaneet majapaikoista. Onneksi lentoyhtiöt ovat olleet suopeita ja matkoja on pystynyt siirtämään helposti, Sievinen kertoi.

Pariskunnalla on kolme tytärtä. Sievisellä on kaksi poikaa avioliitostaan Susanna Ingerttilän kanssa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja