Mainos

Hae mukaan uuteen testiryhmään!

Helmi testaa yhdessä Hankintatukun kanssa Colonic Plus kehonpuhdistajaa.

Sanotaan, että kevät alku kaikelle uudelle. Kaipaako kehosi kevään kunniaksi kuukauden puhdistuskuuria?

Colonic Plus Kehonpuhdistajanokkos-voikukka-koivunlehtitabletti voi keventää juuri sinun kehoasi rasittavista kuona-aineista, sillä tuote on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat antaa keholleen "puhdistuskuurin”. Tule mukaan testaamaan.

Testaaja sitoutuu käyttämään tuotetta kuukauden ajan ja sitoutuu raportoimaan tuloksista Helmen sivuilla. Haemme testiryhmään yhteensä 20 testaajaa.

Perustele vastauskentässä, miksi juuri sinä olisit halukas testaamaan kyseistä tuotetta. Kerro myös ikäsi ja painosi. Puutteellisin tiedon tulleita lomakkeita emme valitettavasti huomioi.

Annettuja vastauksia voidaan julkaista myös valmistajan markkinointimateriaalissa. Testaajat saavat esiintyä nimimerkeillä.

Huom! Osallistuminen Helmen testiryhmään edellyttää jäsenyyttä maksuttomassa Helmi-klubissa. Jos et vielä ole jäsen,rekisteröidy nyt.

Aineenvaihdunnan ja suolen toiminnan eduksiColonic Plus -tabletit on suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä tuote, joka on tarkoitettu tukemaan aineenvaihduntaa, suolen normaalia toimintaa ja ruoansulatusta sekä poistamaan ylimääräistä nestettä. Tabletit sisältävät vaikuttavina aineina nokkosta, voikukkaa, koivunlehteä, inuliinia sekä persiljanlehteä.

Tuotteeseen käytetyt kasvit vaikuttavat yhdessä kokonaisvaltaisesti niin suoliston ja ruoansulatuksen kuin maksan ja munuaisten sekä ihon toimintaan. Valmisteen inuliini tukee suoliston hyvää bakteerikantaa.

Colonic Plus –tuote on täysin kasviperäinen, laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton tuote.

Pääkuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.