Mainos

Haavoittunut Tsarnajev yhä sairaalassa

Bostonin maratoniskusta epäiltyä Dzhohar Tsarnajevia, 19, hoidetaan bostonilaissairaalassa. Tsarnaev loukkaantui laukaustenvaihdossa poliisin kanssa pakonsa aikana.

Ensimmäisten tietojen mukaan Dzhohar olisi loukkaantunut vakavasti, mutta sairaalan edustaja kieltäytyi kommentoimasta hänen tilaansa.

Yhdysvaltalaismediat ovat julkaisseet kuvia sekä Tsarnajevista kiipeämässä veneeseen piiloon että hänestä makaamassa paareilla ambulanssin kyydissä.

Vielä ei ole tiedossa onko Dzhohar Tsarnajevia kyetty kuulustelemaan tapahtumista. Myöskään syytteiden nostamisesta ei ole vielä kerrottu.

Veneessä makasi verinen mies

Poliisia pitkään paennut Tsarnajev löytyi Watertownin kaupunginosasta Bostonissa. Hän piileskeli omakotitalon takapihalle nostetussa veneessä.

Poliisi sai ratkaisevan vihjeen asukkaalta, joka huomasi verijälkiä veneen luona. Hän nosti veneen päällä ollutta pressua ja huomasi veren peittämän miehen veneen pohjalla.

Bostonin maratonin tuhoisasta pommi-iskusta epäillään kahta Venäjällä syntynyttä tshetsheenisyntyperää olevaa veljestä. Painekattiloihin rakennetut kaksi pommia tappoivat kolme ihmistä ja aiheuttivat vammoja 176:lle.

Veljeksistä vanhempi, 26-vuotias Tamerlan Tsarnajev, kuoli torstai-iltana tulitaistelussa poliisin kanssa noin kilometrin päässä veljensä kiinniottopaikasta.

(MTV3-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.