Häävieraiden rajusta esityksestä huikea nettihitti – morsian puhkesi vuolaisiin kyyneliin

Uudessa-Seelannissa järjestetyissä häissä vieraat innostuivat järjestämään harvinaisen rajun esityksen, joka sai morsiusparin liikuttumaan. Video vieraiden esityksestä on kerännyt Facebookissa jo liki kaksi miljoonaa katselukertaa.

Morsiuspari yllätettiin vastikään Uuden-Seelannin alkuperäiskansan, maorien perinteisellä haka-tanssilla. Raju esitys näyttää haka-tansseista tietämättömien silmissä hyvin raivokkaalta.

Esitys sai morsiamen itkemään onnesta

Esityksen aikana miesvieraat intoutuvat huutamaan, taputtamaan käsiään reisiään vasten sekä tömistelemään lattiaa voimakkaasti jaloillaan. Kaikilla esiintyjillä on kasvoillaan hyvin raivoisat ilmeet.

Vieraiden esityksen perusteella voisi kuvitella, että he ovat valmiita lähtemään sotimaan, mutta haka-tanssi on maorikulttuurissa ollut perinteisesti myös tapa viihdyttää vieraita tai toivottaa ihmiset tervetulleiksi. Morsiuspari otti vieraiden yllätyksen tunteikkaasti vastaan, ja lopulta sekä morsian että sulhanen lähtivät mukaan tanssiin.

– Olin todella liikuttunut. Havahduin, kun yksi parhaimmista ystävistäni liittyi mukaan. Se oli minulle todella merkittävää ja yksi pääsyy siihen, miksi lähdin itse mukaan osoittamaan rakkauttani hänelle, morsian kuvaili BBC:lle häiden jälkeen.

– Se, että perheesi tekee sinulle jotain sellaista, jota rakastat, ja jollaiseen sinut on kasvatettu näyttääkseen kunnioitusta ja rakkautta, merkitsee minulle hirveästi, sulhanen tunnelmoi.

Katso video häävieraiden esityksestä alta!


Lähde: BBC News

Lue myös:

    Uusimmat