Mainos

Haaveiletko ryhmäseksistä? Lue tämä ensin!

Ryhmäseksi herättää ihmisissä monia mielipiteitä. Toiset eivät voi ajatellakaan jakavansa sänkyä ylimääräisten ihmisten kanssa, toisia taas ajatus kiehtoo. Uskotko sinä, että kolmenkimppa voisi olla sinua varten? Lue ensin TheFrisky.comin vinkit!

Monille ihmisille sängyn jakaminen useiden ihmisten kanssa on mahdoton ajatus. Jotkut ihmiset kuitenkin ovat kiinnostuneita tietämään enemmän ryhmäseksin saloista.

Ota ryhmäseksi puheeksi kumppanisi kanssa varoen. Jos ajatus on rakkaastasi mahdoton, älä missään tapauksessa painosta häntä ryhtymään johonkin, mitä hän ei halua tehdä.

Jos teistä molemmat haluavat kokeilla seksiä kolmistaan, muista kuitenkin käydä läpi nämä säännöt, ennen kuin hyppäätte sänkyyn. Koska ryhmäseksi varmasti vaikuttaa teidän parisuhteeseenne, aiheen kanssa kannattaa olla erityisen varovainen.

Sopikaa säännöistä

Jokaisella osallistujista on varmasti omat sääntönsä ja rajansa, joita kahden muun täytyy noudattaa. Lisäksi on hyvä muistaa se, että ryhmäseksikokeilu varmasti vaikuttaa olemassa olevaan parisuhteeseen. Tehkää siis selväksi, mitä sängyssä on lupa tehdä ja mitä ei. Mitä yksityiskohtaisemmin sovitte yhteisistä säännöistä, sitä vähemmän ongelmia on tiedossa. Kunnioita kumppanisi pyyntöjä ja tottele niitä. Jos kumpikaan teistä epäröi, älkää menkö sänkyyn. Jokaisen pitää olla jutussa mukana 100-prosenttisesti vapaasta tahdostaan.

Muistakaa ehkäisy!

Jos etenette sänkyyn asti, huolehtikaa erityisen tarkasti ehkäisystä. Kondomit ovat pakollinen lisä ryhmäseksissä. Sukupuolitaudit ovat nykyään yleinen vaiva, joten ottakaa ehkäisy vakavasti. Jos harrastat seksiä useamman henkilön kanssa, käytä jokaisen kanssa omaa kondomia. Älkää unohtako, että taudit voivat tarttua myös suuseksin välityksellä, joten käyttäkää kondomia myös silloin.

Kyseessä ei ole parisuhde

Älä unohda, että seksikokeilunne kolmas osapuoli ei ole osa teidän parisuhdettanne. Älkää siis missään tapauksessa antako kolmannen henkilön jäädä yöksi. Muista osoittaa omalle kumppanillesi erityistä huomiota ryhmäseksin jälkeen. Vakuuta, että kyseessä oli vain kokeilu ja että hän on edelleen ainut, joka saa sinut kiihottumaan, eikä kukaan voi koskaan olla parempi kuin hän.

MTV3/Helmi

Lähde: Askmen.com, Thefrisky.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.