Mainos

Hääpäivälahja, jota on vaikea peitota: Mies antaa vaimolleen munuaisensa

Rakastava aviomies aikoo antaa vaimolleen lahjaksi elämän. Kirjaimellisesti. 

Cindy ja Scott Chafian juhlivat myöhemmin tässä kuussa hääpäiväänsä. Perinteisten lahjojen sijaan mies aikoo antaa vaimolleen hääpäivälahjaksi munuaisen, jonka hän toivoo pelastavan puolisonsa hengen. Hän haluaa juhlia hääpäiviä vaimonsa kanssa myös tulevaisuudessa. 

Vaimon oli pakko myöntyä tarjoukseen

Chafianilla todettiin perinnöllinen polykystinen munuaistauti jo nuorena, kahdenkymmenenvuoden iässä. Kun avuttomuutta tunteva Scott sai selville sopivansa elinluovuttajaksi, hän tarjoutui apuun. Vaimo ei kuitenkaan ollut asiasta samaa mieltä, eikä suostunut miehensä tarjoukseen.

Muutamien leikkausten ja kaksi vuotta jatkuneiden dialyysihoitojen jälkeen asiat alkoivat kuitenkin mennä huonompaan suuntaan. Kasvaneet kystat aiheuttivat lopulta munuaisten toiminnan sammumisen.

Viime vuoden puolella vaimon kunto romahti ja hänen oli pakko myöntyä miehensä tarjoukseen.

– Katsoin häntä ja sanoin "ok", olen valmis, Chafan kertoo. 

"Hän tulee kirjaimellisesti antamaan minulle elämän "

Leikkaus on suunniteltu toteutettavan tammikuun lopulla, sopivasti pariskunnan 20-vuotishääpäiväksi. Kyseisen päivän valikoituminen leikkauspäiväksi oli vaimolle tunteellinen hetki. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Hän tulee kirjaimellisesti antamaan minulle elämän. Se, jos mikä on ihmeellinen lahja, Chafian kertoo tuntemuksistaan.

Sairaus on kulkenut naisen suvussa pitkään, joten hän tietää varsin hyvin mitä voisi käydä, jos elinsiirtoa ei tehtäisi ajoissa. Hänen isoisoisänsä kuoli sairauteen monta vuotta sitten, ja hänen isoisälleen ja äidilleen on jo tehty munuaissiirto. Chafianin äiti aikoo tukea avioparia koko heidän toipumisaikansa. 

Tämä jos mikä on rakkautta. Katso videolta, mitä mieltä lapset ovat käsitteestä. 

Lähde: WTKR

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.