Häähumu tarttuu: Näin valmistaudut juhlaan

Prinssi Williamin ja Kate Middletonin häähumuun voi osallistua hyvin myös kotisohvalta. Kutsu mukaan ystäväsikin ja nauttikaa juhlasta yhdessä!

Prinssi Williamin ja Kate Middletonin hääpäivä on Britanniassa yleinen vapaapäivä. Myös aattopäivän pitäisi olla, sillä pelkästään hääkatsomon valmistelu ottaa aikansa. On askarreltava William ja Kate -viirit, kihlasormus, ostettava kuninkaallisten häiden virallinen keksirasia sekä kruunut katsomon väelle.

Täydelliseen hääkokemukseen valmistaudutaan varaamalla sohvan välittömään läheisyyteen erilaista naposteltavaa. Ennen vihkimistä voi maistella Kuninkaallisia pikkuleipiä. Ne näyttävät simppeleiltä, mutta tuoksu ja sisällysluettelo paljastavat niiden kuninkaallisen salaisuuden: ainesosista 31 prosenttia on voita.

Tulevan kuningattaren kihlasormus on askarreltu sinisestä foliopaperista ja timanttitarroista. Tai ainakin tämä versio kihlasormuksesta. Keksit huuhdotaan kuplajuomalla jonka jälkeen voikin katsella vihkimistä ja herkutella prinsessaleivoksella. Servietillä voi sipaista vihkimisen aiheuttaman herkistymisen synnyttämän kyyneleen poskelta. Onnellisen kyynelehtimisen jälkeen alkaakin hiukoa ja voi napsia brittiläisiä, käsin paistettuja sipsejä.

Viirien varsi on päällystetty kuninkaallisen sinisellä foliolla jonka päälle on kieputettu sinihohtoista serpentiiniä. Williamin ja Katen kuvia löytyy niin lehtien kuin netinkin hääsivuilta. Koristelua rajoittavat ainoastaan askartelijan mielikuvitus ja kimallevarastojen määrä. Viirejä huiskutellaan tuoreen kuninkaallisen avioparin kunniaksi lopun iltaa. Lauantaina sama liike jatkuu, mutta käteen vaihdetaan vappuviuhka.

teksti: Henna Kekki
kuvat: Mikko Kekki
kruunut: Miraakkeli, Tampere

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja