Gwyneth antaa raskausajan vinkkejä Beyoncélle

Gwyneth Paltrow on tarjonnut neuvojaan ensimmäistä lastaan odottavalle Beyoncélle, joka ei kuitenkaan ole yhtä innoissaan vinkeistä kuin Paltrow.

Gwyneth Paltrow, jolla on kaksi lasta laulaja Chris Martinin kanssa on niin innoissaan ystävänsä Beyoncén raskaudesta, että jakaa neuvoja ja vinkkejä liiankin kanssa.

– Paltrow on tiennyt ystävänsä raskaudesta jo kuukauden päivät ja on neuvonut juomaan shotin vehnänorasjuomaa aamuisin ja hieromaan vatsaa kookosöljyllä, jottei raskausarpia syntyisi, lähde kertoo.

Paltrow on myös suositellut päivittäisiä meditaatioharjoituksia ja kylmiä jalkakylpyjä turvotuksen estämiseksi.

Beyoncé on ottanut kiitollisena vastaan ystävänsä lähettämän paketin, mikä sisälsi energisoivia kristallikiviä tuomaan rauhaa, rakkautta ja terveyttä. Joistain vinkeistä laulaja ei kuitenkaan ole ollut yhtä otettu.

– Beyoncé tietää, että Gwyneth yrittää vain näyttää kuinka paljon hän välittää, mutta totuus on että jotkut neuvot ovat Beyoncén mielestä hämmentäviä, lähipiiristä kerrotaan.

– Gwyneth on lähetellyt yrttejä ja vitamiineja, mutta Beyoncé haluaa tehdä asiat omalla tavallaan eikä pidä siitä, että häntä neuvotaan ruuan suhteen.


MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lähde: dailymail.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja