Guy Ritchie avautuu avioliitostaan Madonnan kanssa

Guy Ritchie ehti olla Madonnan kanssa naimisissa kahdeksan vuotta, ennen kuin pari erosi vuonna 2008. Nyt mies kertoo, miksi hän ei kadu entistä avioliittoaan.

Ohjaaja Guy Ritchie, 43, kertoo, ettei hän kadu vuonna 2008 päättynyttä avioliittoaan Madonnan, 53, kanssa. Mies arvostaa entistä liittoaan, sillä siitä syntyi rakkaat lapset.

Ritchiestä , kun hänen tyttöystävänsä Jacqui Ainsley synnytti pojan. Ohjaaja ei kadu kahdeksaa avioliittovuottaan pop-tähden kanssa ja kertoo, että kokemus oli ylivoimaisen positiivinen, etenkin kun siitä syntyi parin biologinen lapsi Rocco, 11, ja adoptiolapsi David Banda, 6.

– Nautin ensimmäisestä avioliitostani. En missään nimessä kadu sitä. Kokemus oli kaiken kaikkiaan hyvin positiivinen. Rakastan lapsia, jotka liiton ansiosta sain elämääni, enkä olisi valinnut muuta tietä. Mutta elämä jatkuu, eikö niin? Ritchie kertoo Details-lehden haastattelussa.

Mies myöntää, että parin elämä ei aina ollut helppoa.

– Olet oikeassa, astuin saippuasarjaan ja elin siinä melko pitkän ajan elämästäni. Puhun ajasta varmaan kymmenen vuoden päästä kaunopuheisemmin, Ritchie sanoo.

Kolmen lapsen isä ei kuitenkaan ole innokas jakamaan lastenhoitovinkkejä.

– Olen iloinen, ettei kukaan neuvonut minua liikaa. Sinun on selvitettävä itse miten homma toimii. Vastustan sitä, että ihmiset lataavat niin paljon paineita lapsiin ja ryöstävät heidän lapsuutensa antamalla niin paljon kotiläksyjä. Olen sitä mieltä, että jos lapset haluavat vain hengailla, niin sitten heidän pitäisi saada tehdä sitä, Ritchie toteaa.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

MTV3/Helmi

Lähteet: Usmagazine.com, Femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja