Grilliruoan kaveriksi kirsikkainen ja karpaloinen sangria

Grilliruokien kanssa nautittavaksi sopii kirsikkaliköörillä maustettu sangria, joka on helposti valmistettava ja hedelmäinen kesäjuoma.

Kannulliseen sangriaa tarvitaan:

1 plo puolikuivaa punaviiniä
1,5 dl kirsikkalikööriä
2 dl karpalomehua
2 dl soodavettä/vichyä
paljon jäitä
appelsiinia tai muita sitrushedelmiä
Halutessasi: mintun oksia, kirsikoita ja mansikoita koristeluun

Täytä iso kannu (tai kaksi, riippuen kannujen koosta) puoleen väliin jäillä. Kaada kannuun ensin likööri. Tämän päälle kaadetaan viini, mehu sekä vichy ja sekoitetaan.

Koristele appelsiinin siivuilla, mansikoilla, kirsikoilla ja mintun oksilla ja tarjoa kylmänä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja