Mainos

Greippisalaatti

  • 2 greippiä
  • 100 g soijaituja
  • ½ kurkku
  • ½ paprika
  • 8 retiisiä
  • 1 keitetty muna
  • ruohosipulia
  • mustia oliiveja
  • 1 salottisipuli
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria

Puolita greipit ja leikkaa niistä greippiveitsellä lihat pois. Säästä kuoret. Paloittele kaksi puolikasta ja purista toisista puolikkaista mehu talteen. Leikkaa retiisit ohuiksi siivuiksi ja paprika tulitikkumaisiksi suikaleiksi. Kuori kurkku ja poista siemenet. Pilko pieniksi kuutioiksi. Murskaa haarukalla keitetty valkuaisen. Silppua ruohosipuli.

Tee salaatille kastike yhdistämällä ensin sinappi ja keltuainen. Lisää oliiviöljy, etikka, hienonnettu shalottisipuli, greippimehu, suolaa ja pippuria. Sekoita. Yhdistä vihannekset, greippi, valkuainen, oliivit ja kastike yhteen ja sekoita hyvin. Tarjoile salaatti greippipuolikkaissa.

Resepti: Nicolas Thieulon

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.