Grammy-gaalassa kilpailtiin glitterillä – kuka kolmesta tähdestä onnistui parhaiten?

Huomio, kaikki kimmellyksen ystävät! Grammy-gaalassa nähtiin valkoisen värin ohella myös huomattava määrä glitteriä ja metallinhohdetta. Kolme tuikkivaa tähteä ovat nousseet niin median, kuten myös yleisön suosikeiksi. Löytyykö sinun suosikkiasi heidän riveistään?

Vuoden 2014 Grammy-gaalasta ei säihkettä puuttunut: suursuosikiksi kivunnut laulaja Taylor Swift, suloisen vauvamasunsa kanssa askeltanut laulaja Ciara sekä malli Christine Teigen ovat nousseet ryminällä median suosikeiksi parhaiten pukeutuneiden listalla. Jokaisen naisen yllä nähtiin Grammy-gaalassa glitteriä ja metallinhohdetta. Kuka näistä kolmesta on sinun suosikkisi?

Katso myös:

1. Taylor Swift – kimmeltävää Guccia

24-vuotias laulaja Taylor Swift on herättänyt ihastusta yksinkertaisella Guccin mekolla. Jalkaansa hän oli sujauttanut Jimmyn Choon korkokengät sekä kainaloonsa clutch-laukun.

2. Ciara – kullanhohtoinen vauvamasu

Raskaana oleva 28-vuotias Ciara kertoo, että laskettuun aikaan ei ole enää pitkä matka. Laulajan yllä nähtiin kullanhohtoinen Puccin luomus.

3. Chrissy Teigen – rohkea merenneito

John Legendin vaimo ja Sports Illustrated -uimapukunumerossakin poseerannut malli Christine eli Chrissy Teigen, 28, valitsi ylleen myös hohtavan, merenneitomaisen iltapuvun. Luomus on Johanna Johnsonin käsialaa, kengät puolestaan Casadein.

Kuka on sinun suosikkisi? Kommentoi!

Myös he suosivat Grammy-gaalassa glitteriä ja hohdetta – katso kuvat alta!


MTV Viihde:

MTV Uutiset:


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat