Gordon Ramsay loi Beckhameille jouluisen ohjekirjan

Tv-kokki Gordon Ramsay perheineen on viettänyt edelliset joulut yhdessä Beckhamien perheen kanssa. Tänä vuonna huippukokki on kuitenkin estynyt, ja on siksi valmistanut ohjekirjan joululounaan valmistusta varten, jotta Beckhamit voisivat nauttia mahdollisimman herkullisen aterian.

Tv-kokki Gordon Ramsay ja hänen vaimonsa Tana ovat hyvää pataa Beckhamien perheen kanssa, ja perheet ovatkin aikaisempina vuosina viettäneet joulua yhdessä. Tänä vuonna Ramsay on estynyt työkiireidensä vuoksi, eikä pysty osallistumaan perheiden yhteiselle joululounaalle.

Pelastaakseen Beckhamit pinteestä, on huippukokki laatinut ohjekirjan joululounaan valmistusta varten. Ohjeeseen Ramsay on koonnut vinkit ja niksit, joiden avulla Beckhamien pitäisi suoriutua kokkailuista mallikkaasti.

– On todella surullista, etteivät nämä kaksi perhettä voi tänä vuonna viettää joulua yhdessä. Eikä vähiten sen takia, että Gordonin ollessa hellan takana, on tuloksena aina ollut uskomaton ateria, kertoo lähde Daily Mirror -lehdelle.

Lähde kertoo, että Ramsay ja David Beckham ovat käyneet keskusteluja siitä, miten Beckhamit selviytyvät joulusta ilman häntä.

– Gordon on antanut Beckhameille neuvoja, joten heidän tulisi selviytyä.

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic.com

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja