Mainos

Googlen salaiset älylasit tupsahtivat verkkomyyntiin

Googlen uskotaan työstäneen jo pidempään seuraajaa ensimmäisille Google Glass -älylaseille. Pääasiassa yritysmaailmaan suuntaava tuote on nyt bongattu eBay-sivustolla myynnissä.

eBay-verkkohuutokaupassa on havaittu myynnissä Google Glass -laitekappale, joka ei ole markkinoille aiemmin saapunutta Explorer Edition -versiota. Sen sijaan 9To5Google kertoo varmistaneensa, että kyseessä on julkistamaton Enterprise Edition.

Googlen yritysmaailmaan suunnatusta Glass-versiosta on saatu jo paljon tietoja, vaikkei laitteen olemassaoloa olekaan Googlen taholta virallisesti julkistettu. Enterprise Edition ei uusien kuvien perusteella eroa kovinkaan paljoa vanhasta Explorer-versiosta, vaikka mukana onkin esimerkiksi kuljetusta helpottavat saranat.

Sisuksista pitäisi kuitenkin löytyä useita muutoksia. Aiempien raporttien mukaan uusi Google Glass käyttää aiempaa tehokkaampaa Intel Atom -suoritinta ja on sekä lämpötehokkaampi että vedenpitävä.

Tänä päivänä Google Glassia kehitetään osana Project Aura -nimistä projektia. Tiimin hoivista uskotaan löytyvän useita Glass-versioita, joista yksi saattaa jopa pohjata näytön sijaan pelkän äänen käyttöön. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole tietoa, milloin kehitystyön hedelmistä kuullaan virallisia julkistuksia.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.