Google myönsi: Chromecastin toiminnassa nyt laajoja ongelmia

Hakukonejätti Google on joutunut myöntämään, että sen suositut Chromecast- ja Home-laitteet kärsivät laajalti ongelmista, uutisoi Android Authority. Molempien laitteiden perustoiminta tökkii nyt kovasti.

Päivitys 28.6. kello 7.30: Google on kertonut aloittaneensa jakamaan korjauspäivitystä, joka asentuu vaiheittain automaattisesti laitteisiin. Heti korjauksen saa asennettua käynnistämällä laitteen uudelleen. ///

Monet Google Chromecast- ja Google Home-käyttäjät ovat Internetissä kertoneet ongelmista laitteistonsa kanssa. Chromecastin ongelmat koskevat sovellusten lähettämistä televisiolle tai näyttöpäätteelle, mikä ei tällä hetkellä onnistu monilla käyttäjillä ensinkään. Chromecast-kuvake puuttuu kokonaan useista sovelluksista, myös Googlen omista luomuksista. Home-älykaiuttimet taas eivät tunnu reagoivan äänikomentoihin.

Usein vastaavat ongelmat ovat yksittäisten käyttäjien riesa, mutta tällä kertaa Google on myöntänyt olevansa itse syypää. Yhtiö kertoi paikantaneensa ongelmat ja työskentelevänsä asian ratkaisemiseksi, mutta syytä Chromecast- ja Home-laitteiden toiminnan häiriintymiselle ei vielä ole kyetty selvittämään.

Tilanne on Googlelle perin kiusallinen, ongelmat kun ovat sen verran suuria, että edes esimerkiksi Chromecastin perustoiminnot eivät monilla toimi. Korjauksia on luvassa pian, yhtiö lupaa, mutta jättää tarkan ajankohdan kuitenkin vielä hämärän peittoon.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja