Golden Globe -juontaja tylytti tähtiä – loukkasi lähes kaikkia

Ricky Gervais juonsi Golden Globet neljättä kertaa. Muun muassa Mel Gibson, Sean Penn ja Caitlyn Jenner saivat sanallisesti kovaa kyytiä.

Piikikkäästä huumoristaan tunnetun Ricky Gervaisin aloituspuheenvuoron aikana kukaan ei ollut turvassa. Gervais juonsi Golden Globet neljättä kertaa, joten hänen niin henkilöön sekä persoonaan käyvät rajut vitsinsä eivät tulleet yllätyksenä, vaikka ne yleisöä kuohauttivatkin.

– Luulenpa, että on parempi pukeutua ja loukata muutamia huumorintajuttomia mulkeroita, mies twiittasi jo ennen juhlan alkua.

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Gervais aloitti Golden Globe -juhlaillisuudet seitsemän minuutin puheenvuorolla, jonka ajan hän siemaili olutta ja loukkasi suurta osaa salissa istuneista tähdistä.

– Turpa kiinni te pillereitä nappaileva, seksuaalisesti poikkeava roskaväki, hän aloitti.

Juontaja aloitti sanomalla haluavansa saattaa monologinsa päätökseen ja katoavansa sitten niin hyvin, ettei edes Sean Penn löydä häntä. Vitsillä hän viittasi Pennin rooliin huumeparoniEl Chapon pidätyksessä.

– Vasikka, hän tiuskaisi perään.

Hän lupasi kuitenkin olla mukava vieraille tänä vuonna. Luonnollisestikaan lupaus ei pitänyt ja pian hän jo jatkoikin reteillä vitseillä, joiden kohteena oli seuraavaksi sukupuoltaan korjannut Caitlyn Jenner.

– Olen muuttunut – en tosin niin paljon kuin Bruce Jenner, luonnollisestikaan, hän jatkoi ja piti pienen puheenvuoron siitä, kuinka Jenner on merkityksellinen roolimalli kaikille transihmisille ympäri maailmaa.

–  Hän ei kuitenkaan varsinaisesti auttanut naiskuskien mainetta, hän heitti perään, viitaten Jennerin osuuteen vakavassa auto-onnettomuudessa lokakuussa 2015.

Koomikko myös ivaili Jennifer Lawrencelle, joka on puhunut miesten ja naisten palkkaeroista Hollywoodissa.

– Kaduilla oli marsseja, joissa sairaanhoitajat kyselivät, kuinka 25-vuotias voi elää 52 miljoonalla dollarilla, hän leukaili.

Hän jatkoi, että aihe on toki tärkeä ja naisten tulisi saada samasta työstä samaa palkkaa kuin miesten.

– Minulle maksetaan saman verran kuin Tinalle (Fey) ja Amylle (Poehler) maksettiin viime vuonna. Tiedän, että heitä oli kaksi, mutta ei kai se ole minun vikani, jos he haluavat jakaa palkan?

Gervais myös muljautti monologissaan Matt Damonia ja tämän elokuvaa Yksin Marsissa. Myöhemmin Gervais myös totesi Damonin olevan ainoa ihminen, jota Ben Affleck ei ole pettänyt.

Damon ja Affleck ovat hyviä ystäviä ja ovat tehneet yhteistyötä muun muassa käsikirjoittajina.

Oman osansa sai myös roomalaiskatolinen kirkko, Roman Polanski ja kaikki tähdet, jotka olivat käyneet pokkaamassa palkintonsa ylitsevuotavan kiitollisina.

Lisäksi hän ivaili illan mittaan Mel Gibsonille tämän vuoden 2006 pidätyksestä. Gibsonin kerrotaan puhuneen ”sokeritisseistä” pidätystilanteessa.

– Jos mietitte, mitä sanoin Melille, se oli että: ”Mitä sokeritissit edes tarkoittaa?” Hän otti sen hyvin. Haha, koomikko twiittasi.

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Mies myös veikkaili herjojensa herättävän keskustelua.

– En malta odottaa, että ihmiset alkavat raportoimaan, että loukkasin jota kuta Golden Globeissa. Totta helkkarissa loukkasin, hän twiittasi.

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

Katso Gervaisin koko tykitys yltä.

Lue myös:

    Uusimmat