Glee-tähti paljasti kurvinsa: Minua verrataan Jennifer Lopeziin!

Näyttelijä Naya Rivera poseeraan kevään muodikkaimmassa asukokonaisuudessa, jossa keskivartalon esittelyä ei ujostella. Rivera paljastaa, että häntä verrataan usein Jennifer Lopeziin ja Kim Kardashianiin.

Musikaalin, draaman ja komedian yhdistävän Glee-sarjan tähti Naya Rivera, 25, paljastaa kurvikkaamman puolensa Latina-lehden kannessa.

Puertoricolainen näyttelijätär nähdään kannessa keväisen muodikkaassa asukokonaisuudessa, jossa ei pintaa turhaan peitellä. Pin up -tyylisessä bikiniyläosassa ja korkeavyötäröisessä hameessa kyljet paljaana poseeraava näyttelijä kertoo, että häntä verrataan usein laulaja Jennifer Lopeziin. Myös latinoverta suonissaan kantava Lopez tanssii, laulaa ja näyttelee – aivan kuten Riverakin.

– Haluaisin jonain päivänä olla samassa pisteessä kuin hän, Rivera kuvailee.

Toinen tähti, johon Riveraa alati verrataan, on seurapiiriperhonen Kim Kardashian.

– Monien mielestä näytän häneltä (Kim Kardashianilta), mikä paras kohteliaisuus ikinä, koska mielestäni hän on todella upea ja rakastan katsoa hänen tosi-tv-ohjelmiaan, Rivera hehkuttaa.

Vaikka Rivera poseeraa kannessa varsin naisellisessa lookissa, kertoo näyttelijä pukeutuvansa mieluummin mukavasti, kuin seksikkäästi.

– Olen poikatyttömäinen. Viihdyn verkkareissa.


Lue lisää:


MTV3/Helmi

Lähde: Splash News, Latina.com

Kuvat; GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja