GHD-suoristusrauta on monelle tuttu laite – tiedätkö, mitä kirjainyhdistelmä oikeasti tarkoittaa?

Mistä GHD-suoristusraudan nimi tulee? Tieto voi yllättää innokkaimmatkin hiustenlaittajat.

GHD-suoristusrauta on monelle tuttu kapistus. Tästä huolimatta harva on kenties tullut ajatelleeksi, mistä kirjainyhdistelmä GHD oikeastaan tulee, kertoo Mirror.

GHD tulee itse asiassa sanoista 'good hair day' eli hyvä tukkapäivä. Good Hair Day on erityisesti suoristus- ja muotoiluraudoistaan tutun yrityksen nimi. Tieto kirjainyhdistelmän todellisesta merkityksestä on herättänyt hämmennystä sosiaalisessa mediassa, kenties siksi, että harva on tullut edes pohtineeksi asiaa. Joka tapauksessa somekäyttäjät ovat ilmaisseet innostuksensa uudesta tiedosta.

GHD itse julkaisi Instagram-tilillään viime vuoden "suosikkitwiittinsä", jossa Twitter-käyttäjä Chels toteaa, että "sain vasta tietää, että 'ghd' tarkoittaa 'good hair day', olkaa kilttejä ja kertokaa, etten ole ainoa vai olenko vain tyhmä".

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Twiitti keräsi elokuussa yli 21 000 tykkäystä, ja nyt tuhansia lisää GHD:n tilillä.

Tieto on herättänyt uuden innostuspuuskan Twitterissä.

"Miten sain vasta tietää, että GHD tarkoittaa good hair day? Tuo on niin fiksua!"  Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Tarkoittaako GHD good hair day???" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Sain vihdoin vastauksen lapsuuteni kysymykseen, mitä GHD tarkoittaa? Good Hair Day." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Lähde: Mirror

***

Lue myös:

    Uusimmat