George Russell romahti viimeisellä kierroksella karulla tavalla – "En löydä sanoja"

Carlos Sainz päätti Red Bullin valtakauden – katso tästä Tulosruudun raportti Singaporen F1-kisasta.

Mercedeksen George Russell rysäytti Singaporen GP:n viimeisellä kierroksella seinään taistellessaan tiukasti kisan kakkospaikasta.

Singaporen GP sai huiman lopun, kun Mercedeksen George Russell ja Lewis Hamilton hakivat kisan viimeisellä kolmanneksella eriävää rengastaktiikkaa hakiessaan uudet renkaat autoihinsa Esteban Oconin keskeytyksen aiheuttaman virtuaalisen turva-auton aikana.

Russell ja Hamilton aloittivat tuoreilla renkaillaan hurjan takaa-ajon, joka huipentui muutamaa kierrosta ennen maalia, kun Carlos Sainz, Lando Norris, Russell ja Hamilton taistelivat kaikki voitosta.

Viimeisellä kierroksella Russellin ajojahti päättyi kuitenkin dramaattisesti, kun hän ajoi oman ajovirheensä seurauksena seinään. Russell oli kisan jälkeen luonnollisestikin murtunut mies.

– Minä en löydä sanoja. Tämä oli pitkä ja fyysinen kisa. Oli vaikea pysyä keskittyneenä, kun Carlos teki niin hyvää työtä kasaamalla pakan, eikä antanut meidän tarttua vaihtoehtoiseen taktiikkaan, Russell summasi Sky Sportsin haastattelussa.

Russell haki muutamaa kierrosta ennen maalia ohitusta toisena ajaneesta Lando Norrisista, mutta McLaren kuski piti hienosti pintansa. Russell uskoo, että voitto oli sunnuntaina hyvinkin otettavissa Mercedekselle.

– Minusta olimme puolen auton päässä voitosta, jos olisimme päässeet Landon ohi. Olisimme päässeet Carlosin ohi viimeisellä kierroksella, mutta millimetrin romahdus keskittymisessä ja peli oli ohi. Olen todella pahoillani koko tiimin puolesta, Russell summaa.

Lue myös:

    Uusimmat