George R.R. Martin tyrmää fanien arviot uudesta Game of Thrones -kaudesta: "Internet on myrkyllinen"

Game of Thrones -kirjailija George R.R. Martin on ollut pettynyt sarjan fanien antamaan palautteeseen.

Tulen ja jään laulu -kirjasarjan luonut George R.R. Martin on kommentoinut kirjasarjaan pohjautuvan Game of Thrones -sarjan fanien antamaa palautetta sarjan viimeisestä kaudesta.

Martinin mukaan internetin mukana on tullut aiempaa myrkyllisempi ilmapiiri erilaisten fanituksenkohteiden ympärille. Martinin mukaan ennen kiistoja oli, mutta nykyään erimielisyydet lähtevät eri tavalla käsistä.

– Internet on myrkyllinen tavalla, jolla fanikulttuuri ja faniryhmät – sarjakuvafanit, science fiction -fanit – eivät olleet. Oli erimielisyyksiä, oli riitoja, mutta ei mitään vastaavaa, mitä nykyään näkee, Martin kommentoi vieraillessaan Maltin on Movies -podcastissa.

LUE MYÖS: 

Game of Thrones -fanit olivat niin pettyneitä viimeiseen kauteen, että internetiin perustettiin adressi, jossa vaadittiin viimeisen kauden uudelleenkuvaamista uusilla käsikirjoittajilla. Adressi keräsi yli miljoona allekirjoitusta.

Vetoomus keräsi kovaa vastustusta sarjan näyttelijöiltä. Sansa Starkia esittävä Sophie Turner nimitti vetoomuksen epäkunnioittavaksi, kun taas Jon Snown roolissa nähty Kit Harington käski viimeiseen kauteen tyytymättömien suksia kuuseen.

– Kaikki nämä vetoomukset ja vastaavat – mielestäni ne ovat epäkunnioittavia avustajia, käsikirjoittajia ja elokuvatyöntekijöitä kohtaan, jotka ovat työskennelleet tämän sarjan parissa viimeisen kymmenen vuoden ajan, Turner kommentoi aiemmin.

Martin pitää kirjasarjaansa pohjautuvan televisiosarjan suosiota ainutlaatuisena. Kahdeksan kauden pituinen sarja kasvoi maailmanlaajuiseksi ilmiöksi.

– Se ei ole sellaista, mitä kukaan pystyisi ennakoimaan. Sellaista, jota en odota kokevani enää koskaan, Martin totesi.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja