Mainos

Game of Thrones -tähti on kiitollinen, että hänen hahmonsa kuoli jo kolmannella kaudella

Robb Starkia esittänyttä Richard Maddenia ei haittaa, että hän poistui Game of Thrones -sarjasta kolmannen kauden päätteeksi.

BCC:n Bodyguard-sarjassa hurmannut Richard Madden kommentoi stinttiään keväällä päätökseensä tulleessa Game of Thrones -sarjassa.

Madden pureutui aiheeseen osallistuessaan Varietyn suosittuun Actors on Actors -videosarjaan, jossa kaksi näyttelijää haastattelee toisiaan ja keskustelee toistensa töistä. Maddenin kanssa alas istui Arrival ja Man of Steel -elokuvista tunnettu Amy Adams.

Adams kertoi katsoneensa Game of Thronesia valmistautuessaan keskusteluun Maddenin kanssa ja kuvaili sarjaa pitkäksi eepokseksi. Näyttelijätähti ei kuitenkaan ollut varma, milloin Maddenin hahmo kuoli ja päätyikin kysymään tältä asiasta. Maddenilla oli tarjota pitkä vastaus hahmonsa kuolemasta.

– Kuolin kolmannen kauden lopulla. Oli vaikea lopettaa, sillä sarjan alusta kuolemaani kesti viisi vuotta. Viisi vuotta oli loistava aika olla sarjassa, Madden kommentoi.

Hän kertoi saaneensa Game of Thronesista arvokasta kokemusta ja nostetta uralleen.

– Opin paljon kuvatessani 30 tuntia televisiota. Siinä todella alkaa oppia jutun jujun sitä tehdessä. Olin kiitollinen jättäessäni sen taakseni, Madden jatkoi.

Näyttelijällä ei kuitenkaan ole mitään sarjaa vastaan. Hän vain tietää pitkän työrupeaman ottavan koville.

– Sarjassa nyt olevat näyttelijät ovat näytelleet hahmoja 11 vuotta. Antakaa heille mitalit, sillä se on maraton, hän totesi.

Sarjassa pitkään näytelleet näyttelijät ovat avautuneet hiljattain sarjan vaikutuksesta heidän mielenterveyteensä. Sarjassa nuorina tyttöinä aloittaneet Sophie Turner ja Maisie Williams ovat molemmat kärsineet vuosien saatossa mielenterveysongelmista, jotka vaikuttavat korreloivan heidän sarjasta saamansa suosion kanssa.

Jon Snowta esittävä Kit Harington sen sijaan hakeutui hoitoon henkilökohtaisiin ongelmiin vedoten, saatuaan sarjan kuvaukset päätökseen. Niin ikään Harington oli mukana sarjan alusta alkaen ja nousi ohjelman edetessä yhdeksi päähahmoista. Sarjan mukana tullut massiivinen huomio johti hänet hakemaan apua terapiasta.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja