Mainos

Game of Thrones -tähtiä luultiin pariskunnaksi – vitsailivat asiasta hämmentävällä tempauksella: "Joskus vain haluaa pussailla"

1:30
Posse esitti oman versionsa Game of Thronesista.

Sophie Turner ja Maisie Williams vitsailivat seurusteluhuhujen kustannuksella.

Supertähdiksi nousseet Sophie Turner ja Maisie Williams näyttelivät siskoksia Game of Thrones -sarjassa. Sarjan myötä heistä tuli myös tosielämässä parhaat ystävät.

Turnerin ja Williamsin läheiset välit eivät jääneet muilta huomaamatta. Heistä tuli sarjan kuvausten aikana niin läheisiä, että osa kuvausryhmästä alkoi epäillä heidän seurustelevan.

Sophie Turner kertoi hiljattain Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa, että epäilyt huvittivat kaksikkoa suuresti, eivätkä he yrittäneet oikaista käsitystä.

­– Tiesimme siitä, ja leikimme mukana.

Turner ja Williams hassuttelivat esimerkiksi yrittämällä suudella kesken kohtauksen ja katsomalla, reagoisiko joku asiaan. He esittivät sarjassa siskoksia, Sansa ja Arya Strakia, joten äkillistä suutelua olisi saatettu pitää outona. Turnerin mukaan Game of Thronesin maailmassa kukaan ei kuitenkaan ihmetellyt asiaa.

– Game of Thronesissa insesti on niin normaalia, että he vain hyväksyivät asian. Se oli luultavasti kesyintä, mitä sarjassa tapahtui, Turner kertoi.

– Joskus sitä vain haluaa pussailla parhaan ystävänsä kanssa, hän vitsaili.

Williams ja Turner ovat usein puhuneet lämpimästi ystävyydestään. Turner kertoi hiljattain haastattelussa, että naiset tukeutuivat toisiinsa raskaiden kuvauspäivien jälkeen. Hän paljasti, että saattoi itkeä Williamsin kanssa hotellihuoneessa kuvauspäivän jälkeen.

– Se oli parasta meille. Olen iloinen, etten itkenyt yksin.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja