Mainos

Game of Thrones -kirjailijalta yllättävä paljastus – sarja jatkuisi vielä pitkään, jos näin tehtäisiin

1:46
Game of Thrones -sarjan viimeisen kauden traileri.

Tulen ja jään laulu -kirjasarjaan pohjautuva Game of Thrones -televisiosarja jatkuisi, jos se noudattaisi alkuperäisteoksia tarkalleen.

George R.R. Martin, jonka kirjoihin suosittu Game of Thrones -televisiosarja pohjautuu, on sanonut, että sarja jatkuisi, jos se noudattaisi täysin hänen kirjojaan.

Martin oli CNN-toimittaja Anderson Cooperin vieraana suositussa 60 Minutes -keskusteluohjelmassa, jossa hän puhui aiheesta. Martinin toiveissa on saada kirjasarja valmiiksi ennen kuin televisiosarja päättyy. Kirjailijan mukaan ei ole mitään mahdollisuutta, että televisiosarjassa olisi nähty kaikki kirjoissa esiintyneet hahmot.

– Ei ole mitään mahdollisuutta saada mukaan kaikkia sivuhahmoja, kaikkia yksityiskohtia. Sarja on ollut todella uskollinen, jos vertaa 97 prosenttiin kirjojen pohjalta tehtyihin elokuva- ja televisioversioihin. Eikä se voi olla täysin uskollinen. Muuten se jatkuisi vielä viiden tuotantokauden ajan, Martin sanoi.

HBO:n tuottamasta sarjasta uupuu muutamia kirjoille tärkeitä hahmoja. Martin on aikaisemmin ilmaissut olevansa harmissana siitä, että esimerkiksi Lady Stoneheart -nimellä kulkeva hahmo ei ole mukana televisiosarjassa.

Tulen ja jään laulu -kirjasarjaan pohjautuvan Game of Thronesin viimeinen kausi käynnistyi Suomen aikaan maanantaiaamuyöstä.

Game of Thronesin viimeinen tuotantokausi C Morella 15.4. alkaen.

Lähde: Epic Stream

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja