Julkistus lähestyy – Samsungin huippu-uutuudesta paljastuu lisää yksityiskohtia

Samsung Galaxy S7:stä on nähty jo lukuisia vuotokuvia, joiden perusteella on voinut muodostaa summittaisen käsityksen siitä, miltä laite tulee näyttämään, kun se vajaan kolmen viikon kuluttua esitellään. Twitteriin ilmestyneet tietokonemallinnukset näyttävät kuitenkin muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia Galaxy S7:n muotoilusta.

Jo pidemmän aikaa on ollut tiedossa, että Galaxy S7 tulee pääpiirteittäin muistuttamaan viimevuotisia Galaxy S6- ja Note 5 -malleja. Galaxy Note 5:n takaa löytyvä lasi oli reunoiltaan kaareutuva, ja samaa perusmuotoilua tultaneen näkemään myös Galaxy S7:ssä, mutta vieläkin kurvikkaampana. Twitter-käyttäjä ja ahkera kuvavuotaja @OnLeaks eli Steve Hemmestoffer on julkaissut kuvan, josta käy ilmi, että S7:n takaosa on paitsi reunoiltaan, myös päädyistään kaareva. Takaosan lasi kaareutuu siis kahteen suuntaan. Lisäksi Hemmerstoffer julkaisi kuvan, joka osoittaa Galaxy S7:n takaa löytyvän kamerakyttyrän olevan selkeästi matalampi kuin Galaxy S6 -malleissa. S6:ssa kameran linssi oli 1,7 millimetriä takakuoresta koholla, mutta S7:ssä kameraa ympäröivä kyttyrä on 0,8 millimetriä korkea.

Galaxy S7:n takakameran tarkkuudeksi on huhuttu 12 megapikseliä, kun S6:ssa tarkkuus oli 16 megapikseliä. Pikselimäärän väheneminen ei tietenkään ole suoraan yhteydessä kameramoduulin korkeuteen, mutta joka tapauksessa näyttää siltä, että Samsungilla laitetaan Galaxy S7:n takakamera perusteellisesti uusiksi viime vuodesta. Ilahduttava on myös huhu, jonka mukaan akun kapasiteetti S7:ssä olisi selvästi S6:a isompi, eli 3000 milliampeerituntia, ja myös akkukeston on kehuttu lisääntyvän selvästi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja