Frendit-tähti Courteney Cox julkaisi harvinaisen yhteiskuvan puolisonsa kanssa: "Rakastan sinua"

Courteney Cox toivottaa miehelleen hyvää syntymäpäivää.

Frendit-tähti Courteney Cox on julkaissut Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan puolisonsa Johnny McDaidin kanssa.

The Snow Patrol -yhtyeessä musisoiva McDaid juhli syntymäpäiväänsä viime viikolla. Cox julkaisi juhlan kunniaksi yhteiskuvan ja koskettavan tekstin. 

– Hän kuuntelee aina riippumatta siitä, mitä sanotaan. Kun muita ei enää kiinnosta, hän välittää yhä. Hän muuttaa sanat runoudeksi ja ajatukset lauluiksi. Hänellä on lempeä sydän, kaunis mieli, häijy huumorintaju, ja häntä kestää katsoa. Hyvää syntymäpäivää, J. Rakastan sinua, Cox kirjoittaa.

Cox ja McDaid alkoivat seurustella vuonna 2013. He menivät kihloihin vuonna 2014, mutta kihlaus purkautui puolitoista vuotta myöhemmin. Pariskunta oli jonkin aikaa erillään, mutta palasi yhteen. Tällä hetkellä he elävät kaukosuhteessa, sillä McDaid asuu Lontoossa ja Cox Malibussa Kaliforniassa.

Coxin mukaan heidän suhteensa on parantunut sen jälkeen, kun he ottivat etäisyyttä toisiinsa.

– Eikö ole kummallista? Kihlaus purkautui, hän muutti Englantiin ja sitten palasimme yhteen, ja se on oikeastaan parempaa kuin aiemmin. Kaikki on paremmin, Cox kertoi haastattelussa tammikuussa.

Cox myöntää, että suhde tulee kalliiksi, koska he joutuvat matkustamaan paljon nähdäkseen toisensa.

Lue myös:

    Uusimmat