Frendit-sarjan tähden tytär pukeutui äitinsä vintage-mekkoon: "Tuo on niin Monican tapaista"

Frendit-sarjan tähden tytär otti äitinsä mekon käyttöön 21 vuotta tämän jälkeen.

Frendit-näyttelijä Courteney Cox ei lukeudu niihin tähtiin, jotka pitävät vaatepartta vain kerran ja antavat sen sitten pois.

Cox julkaisi tiistaina kuvan, jossa hänen teini-ikäinen tyttärensä on pukeutunut tähden vanhaan mekkoon. Kuvien välissä aikaa on kulunut 21 vuotta!

– En ole kovin hyvä pitämään tavaroista kiinni, mutta tämä oli hiton hyvä ostos – 21 vuotta myöhemmin, Cox kirjoitti kuvan yhteyteen.

Monica Gellerin roolista Frendit-sarjassa tuttu Cox pukeutui itse mekkoon heinäkuussa vuonna 1998 osallistuessaan Nicolas CagenSnake Eyes -elokuvan ensi-iltaan Los Angelesissa. Avecina Coxilla oli tuolloin tyttärensä isä David Arquette, jonka hän oli tavannut kahta vuotta aiemmin kauhuelokuva Screamin kuvauksissa. Tytär Coco syntyi vuonna 2004.

Nyt vuonna 2019 kesäkuussa 15 vuotta täyttävä tytär Coco rakastaa äitinsä vintagelookia. Eikä hän ole ainoa – myös fanit ovat kehuneet nostalgista asua.

– Tuo on niin Monican tapaista, eräs kommentoi viitaten sarjan hahmon tiukkismaiseen ja asiat organisoivaan tapaan.

– Jos tämä ei ole äidin ja tyttären täydellistä yhteistyötä, en tiedä mikä on, toinen kirjoittaa hauskasti.

Coco-tyttären kaunis ulkonäkö on saanut kehuja, mutta myös Coxin nuorekkuus ihastuttaa.

– Miten onnistut näyttämään teiniltä 21 vuotta myöhemmin, ikäännytkö väärin päin, yksi ihmettelee.

Frendien toinen päänäyttelijä Jennifer Aniston paljasti aiemmin tässä kuussa, että kaikki sarjan näyttelijät olisivat avoimia ajatukselle herättää suursuosion saanut sarja uudelleen henkiin.

Jos niin tapahtuu, voimme arvata, mitä Cox pukee ylleen ensi-iltaan!

Lähde:Yahoo!

Lue myös:

    Uusimmat